|

Vânătoarea de la Balc, organizată de Ion Ţiriac, desfăşurată pe parcursul a două runde

surse protv, mediafaxVânătoarea de mistreţi din localitatea bihoreană Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac, a avut loc sâmbătă, participanţii pregătindu-şi armele dis-de-dimineaţă şi aşteptând să sune cornul care a dat startul evenimentului ce s-a desfăşurat pe parcursul a două runde.

Potrivit stirileprotv.ro , printre oaspeţii lui Ion Ţiriac se numără Wolfgang Porsche – proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux cu acelaşi nume, Georges Marsan – primarul din Monte Carlo, Franz Rauch – producător de sucuri naturale din Europa, Klaus Mangold – fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer – designerul brand-ului Cartier şi Inigo Herrera – fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Vânătoarea a început sâmbătă dimineaţă, când participanţii, cazaţi în reşedinţe luxoase din apropierea domeniului de vânătoare de la Balc, şi-au pregătit armele şi au aşteptat să sune cornul care a dat startul evenimentului. Prima rundă a vânătorii s-a încheiat în jurul prânzului, oaspeţii odihnindu-se şi degustând din mâncărurile tradiţionale româneşti, mai arată stirileprotv.ro. Ulterior, a început runda a doua, care s-a terminat odată cu lăsarea serii.

Conform stirileprotv.ro, vânătoarea de la Balc a fost boicotată de un protest iniţiat de membrii unei organizaţii pentru protecţia animalelor. Astfel, 20 de persoane au mers la poarta domeniului şi le-au cerut participanţilor să joace tenis, în loc să omoare mistreţii. Militanţii au adus şi un banner pe care l-au folosit ca fileu. Vânătoarea a fost urmată de o petrecere cu mâncăruri şi băuturi fine, unde au cântat Andreea Bănică şi Corina Bud.

Partidele de vânătoare de la Balc au devenit cunoscute în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase. În mod tradiţional vânătoarea se desfăşoară la sfârşitul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie. Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume. Printre invitaţii ediţiei de anul trecut a vânătorii de la Balc s-au aflat George Marsan, primarul oraşului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului cu acelaşi nume, Klaus Mangold (DaimlerChrysler), Siegfried Wolf, Franz Rauch, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru în mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Angelina Singurelu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=14408

avatar Publicat de pe 21 Ian 2012. Publicat in MONDEN, Paparazzi. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...