|

Acțiune de „sancționare” a șoferițelor

politia rutiera martisorÎn ziua de 1 martie 2014, de Mărţişor, ca în fiecare an, agenţi şi ofiţeri de la Serviciul Poliţiei Rutiere Brăila şi de la Compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii vor dărui flori conducătoarelor auto, care vor fi oprite în trafic pe arterele de circulaţie din municipiu şi judeţ.
Această acţiune se va desfăşura începând cu orele 11.00 şi va fi coordonată de comisar şef de poliţie  Bogdan Zotoi, iar alături de poliţiştii brăileni s-au oferit să participe şi reprezentanţi ai societăţilor „OMNIASIG” Brăila şi „Promenada Mall”.
De asemenea, în aceeaşi zi, la orele 11:00 şi 14:00, poliţişti de la Biroul Transporturi Feroviare vor întâmpina cu flori doamnele şi domnişoarele care se vor afla în Gara Brăila.
Prin intermediul Biroului de presa al Inspectoratului Judetean de Politie, poliţiştii brăileni urează brăilencelor de oriunde o primăvară plină de împliniri!
Tudorita Tarnita

URL scurt: http://braila24.ro/?p=35189

avatar Publicat de pe 28 Feb 2014. Publicat in Clubbing, EVENIMENT, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...