|

Alcool, depresie, deces! Doi brăileni au murit după ce s-au rănit singuri

A decedat în spital după ce s-a tăiat în ușa din apartament

Ieri, la orele 11.00, personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila-Secţia Anatomo-Patologice a sesizat telefonic faptul că la morga acestui serviciu se află cadavrul brăileanului D.V. (78 de ani), care, la data de 27.07.2012, la orele 22.30, a fost internat în spital, întrucât prezenta o plagă tăiată la nivelul hemitoracelui drept, iar în după-amiaza zilei de 29.07.2012, în jurul orelor 16.30, a decedat.

Din primele cercetări desfăşurate a reieşit că victima, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi, în cădere, a lovit geamul unei uşi interioare din apartamentul său, căzând peste cioburi şi rănindu-se în zona hemitoracelui.

După producerea evenimentului, familia a solicitat intervenţia ambulanţei care l-a transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Ulterior, starea sănătăţii bătrânului s-a înrăutăţit şi a decedat pe fondul unor afecţiuni cardiace.

Din cercetări nu a rezultat că acesta ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morţii.

Tânăr decedat în urma unor leziuni pe care şi le-a provocat singur

În ziua de 30 iulie a.c., la orele 11.10, poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sezizaţi de o asistentă medicală din cadrul Serviciului de Ambulanţă Brăila, cu privire la faptul că M.S. (21 de ani), din comuna Ciocile, a decedat în ambulanţă, în timp ce i se efectuau manevre de resuscitare.

Poliţiştii au stabilit că acesta, în aceeaşi zi, în jurul orelor 9.00, pe fondul unei depresii, şi-a provocat două plăgi în zona gâtului şi a inimii, leziuni care au dus la deces.

Pe corpul tânărului nu au fost observate alte semne de violenţe şi s-a luat măsura transportării la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

URL scurt: http://braila24.ro/?p=24722

avatar Publicat de pe 31 Iul 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...