|

Alin Teodorescu, profeții: PSD și PNL se vor sparge, iar greii partidelor vor intra la pușcărie

alin teodorescu

Sociologul Alin Teodorescu, născut la Brăila, fost deputat PSD de Brăila a făcut câteva profeții sumbre pentru marile partide care ”se vor sparge înaintea alegerilor parlamentare din 2020”.
De asemenea, Teodorescu estimează că Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat vor urma calea deschisă de Partidul Democrat Liberal, care s-a rupt în două părți egale.
“PNL și PSD se vor sparge pentru că generația tânără nu acceptă mizeriile pe care dvs le-ați invocat. În care poiticienii sunt aleși cu 70% și în loc să se ocupe de problemele populației se ocupă de propriile probleme”.
El a explicat că ruperea partidelor se va petrece nu mai târziu de 2020 din cauza decalării alegerilor prezidențiale de cele parlamentare.
“PD(L) s-a spart în două părți și sunt aproape egale. Publicul nu poate să discearnă care din cele două este cea bună”. FGostul deputat a mai spus că “de 4 ani nu avem un lider politic care să reziste mult timp peste 40% în gradul de încredere”.
Alin Teodorescu spune că urmează să se creeze noi partide, iar liderii acestora vor proveni din “generația care a ieșit în stradă toamna trecută”.
Cât despre actualii oameni de bază ai marilor partide, Teodorescu spune că “o parte dintre ei vor lua calea DNA-ului și a pușcăriilor”.
Victor Negroponte

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38388

avatar Publicat de pe 27 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...