|

Bancile sunt închise de 1 Mai dar bancomatele sunt alimentate. Pe 2 mai băncile funcționează normal

 la ghiseu

Desi pe data de 1 mai este zi nebancara si aproape toate bancile dn Romania NU au program, sunt cateva unitati care vor functiona in aceasta zi pentru operatiuni curente, insa la capacitate redusa.

Toate bancomatele vor fi alimentate cu bani si vor functiona doar serviciile de urgenta, in cazul pierderii sau furtului cardurilor. BRD si Raiffeisen Bank, vor mentine deschise toate unitatile din centrele comerciale mari, cum ar fi mall-urile sau galeriile comerciale ale hypermarketurilor, insa acestea vor avea un program redus, pana la ora 21.00 cel mai tarziu.

Nici o banca plasata stradal nu va fi deschisa de 1 mai, daca aveti nevoie sa realizati o operatiune adresati-va unui centru comercial. Este important de spus ca transferurile bancare efectuate astazi, dupa ora 14.00 nu se vor procesa pana vineri, 2 mai si ca orice operatiune inregistrata pe data de 1 mai, in afara celor din contul curent, nu se vor procesa.

 

Programul Western Union de 1 mai este unul redus, agentiile deschise in bancile din centrele comerciale pot elibera si transfera bani, insa acestia pot ajunge cu intarziere la destinatie.

Schimburile valutare in ziua de 1 mai sunt majoritatea deschise, insa vor functiona cu un curs special de sarbatori, mult mai mic fata de cel listat de BNR, 4.4503 lei pentru 1 euro si 3.2194 lei pentru 1 dolar.

Victor Negroponte

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38880

avatar Publicat de pe 1 Mai 2014. Publicat in Business news, ECONOMIE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...