|

Bănuit că ar fi de religie iudaică. Laurențiu Reghecampf are probleme în Arabia Saudita

reghe Oficiul pentru protecția copilului din Arabia Saudită a solicitat anchetarea lui Laurențiu Reghecampf  cerând ca fostul antrenor al Stelei să dovedească ce religie are. Această solicitare vine ca urmare a zvonurilor răspandite în Arabia Saudita cum că Reghecampf ar fi adeptul iudaismului.

„Din păcate, am fost surprinși de întrebările ciudate și nejustificate ale Oficiului pentru protecția copilului. Este ofensator pentru reputația sportului saudit și pentru reputația regatului”, a spus Prințul Abdulrahman bin Mussad, președintele lui  Al-Hilal.

Reprezentanții Oficiului pentru protecția copilului susțin, însă, că Reghecampf ar produce un prejudiciu uriaș dacă se va dovedi că este adeptul iudaismului.

Pe de altă parte, Abdulrahman bin Mussad a precizat că este pentru prima dată când acest organism solicită date despre religia unui antrenor.

Totuși, Oficiul pentru protecția copilului vrea ca Reghecampf să nu primească drept de muncă în Arabia Saudită dacă se va dovedi că zvonurile sunt adevarate.

Sursa: Ziare.com

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40172

avatar Publicat de pe 17 Iun 2014. Publicat in Barfe de oras, BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...