|

Botea, PMP: Sergiu Diacomatu va lansa candidații noștri la europarlamentare pe 26 aprilie, la Brăila

sergiu diacomatu 4

În cadrul conferinței de presă de joi, 3 aprilie, președintele filialei PMP, profesorul Viorel Botea a afirmat că sâmbătă, 26 aprilie, la Brăila va avea loc lansarea candidaților la europarlamentare.
Spectacolul de lansare va fi condus de Sergiu Diacomatu, reprezentantul PMP care se ocupă de promovarea candidaților în zona de Sud-Est.
Merită menționat că PMP respectă legea, din moment ce își lansează candidații în perioada campaniei electorale care va începe pe 25 aprilie, la ora 7 dimineața.

PNL și-a lansat deja candidații la Brăila cu mult înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare în România iar PSD a anunțat lansarea peste câteva zile, tot în afara perioadei legale de campanie.
Victor Negroponte

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=37464

avatar Publicat de pe 3 Apr 2014. Publicat in BREAKING NEWS, POLITICA, Timp liber. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...