|

Brăila promovează decât valori. Nazare a devenit membru al Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor

Nazare - Merkel

Nazare – Merkel

Deputatul PDL de Brăila Alexandru Nazare a devenit, începând de astăzi, membru al Comisiei permanente pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor. Deputatul PDL mai îndeplineşte în Camera Deputaţilor funcţiile de vicelider al Grupului parlamentar PDL şi de membru al Comisiei permanente pentru Transporturi şi Infrastructură.

Comisia pentru Afaceri Europene are un rol esenţial în exercitarea controlului parlamentar asupra proiectelor de acte legislative ale Uniunii Europene, în temeiul Tratatului de la Lisabona privind rolul parlamentelor naţionale. În acest sens, Comisia pentru Afaceri Europene este sesizată pentru a se pronunţa asupra conformării cu principiul subsidiarităţii instituit de Tratatul de la Lisabona a actelor legislative propuse de Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene.

„Comisia pentru Afaceri Europene avizează legislaţia propusă la Bruxelles, fiind de aceea foarte importantă în procesul de aprobare a legislaţiei pe fondurile europene. Prin urmare, din noua poziţie îmi propun să susţin aducerea de fonduri europene la Brăila prin implicarea în elaborarea unor propuneri favorabile la Bruxelles şi Strasbourg. Legislaţia europeană are un impact tot mai important asupra actelor legislative naţionale, fapt pentru care parlamentarii români trebuie să fie cât mai implicaţi în acest proces de verificare a conformării propunerilor legislative de la Bruxelles cu prevederile tratatelor europene. Se estimează că 70% din legislaţia aprobată în parlamentele naţionale îşi are rădăcinile în propunerile de la Bruxelles şi Strasbourg. De aceea, opiniile formulate de Comisia pentru Afaceri Europene trebuie să reflecte vocea şi voinţa cetăţenilor români ca reprezentanţi ai unui stat cu drepturi depline al Uniunii Europene”, a declarat deputatul PDL Alexandru Nazare.

Așadar, galeria marilor oameni politici brăileni promovați pe cele mai înalte culmi  ale politicii naționale, din care fac parte, printre alții, deputatul PSD Tudose ,  senatori Dănuț Mihai PC sau Boboc de la PNL , este completată, acum, cu la fel de valorosul Nazare…

Victor Negroponte

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39833

avatar Publicat de pe 27 Mai 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Brăila promovează decât valori. Nazare a devenit membru al Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor”

  1. Ar putea incerca sa promoveze „doar” valori si ar deveni mai credibili. Altfel, „nu” crede „decat” autorul ca ‘Brailenii e valori’!

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...