|

Brăila, un județ de play-OUT! Vineri, două meciuri la limită pe Municipal. Vezi avancronica partidelor

fotbalDe două mandate și jumătate Stancu, cu Simionescu (legat !?) de mână  a pompat ilegal, imoral și fără rezultate banii publici în CF Brăila, de-a țipat A.N.I din toți rărunchii până a auzit-o D.N.A! 

Cu ce ne-am ales în viața… noastră de microbiști? Fotbalul brăilean este în regres vizibil.

Dovadă stă și acest sfârşit de săptămână care declanșează emoţiile suporterilor jumuliți ale celor două echipe de fotbal ale județului care vor lupta pentru a rămâne în Ligile… în care au început campionatul… 

Vineri, stadionul „Municipal” va fi gazda a două partide de fotbal, în care grupările brăilene speră la un start bun în vederea evitării retrogradării.
CF Brăila va juca, de la ora 11, cu Unirea Târlungeni un meci în care gruparea antrenată de Alin Pânzaru nu are voie să facă niciun pas greşit dacă vrea să mai joace un an în liga secundă. Brăilenii încep lupta pentru rămânerea în divizie de pe locul trei cu 15 puncte, în timp ce braşovenii sunt pe locul patru, cu 14puncte.
După acest meci, CF Brăila se va deplasa la Galaţi pentru partida cu Dunărea din localitate care atenție, a învins recent Rapid București!
ConpetCireşu pleacă la drum de pe o poziţie favorabilă. Gruparea antrenată de Vasile Darie şi Ionel Ivan se află în clasamentul play-outului pe locul 2 cu 15 puncte şi este favorită la evitarea retrogradării căci Progresul Cernica s-a retras din competiţie astfel încât din seria a doua a Ligii a treia va retrograda o singură formaţie.
Adversara cireșarilor este Rapid Feteşti care în turul campionatului a câştigat ,chiar la Cireşu, cu 1-0.
Din lotul „cireşarilor” mai face parte acum şi Marius Lupu, revenit la Brăila după un periplu prin liga a IV-a tulceană.
Referitor la acest joc, Vasile Darie ne-a spus: „Este un joc destul de greu, pe care ne dorim să-l câştigăm, din dorinţa de a începe cu dreptul play-outul. Sunt convins că băieţii vor face tot posibilul să câştige,mai ales că etapa viitoare vom sta”.
Apoi, pe 6 mai, Conpet Cireşu va juca, tot la Brăila, cu Oţelul II Galaţi. Noi le dorim ambelor echipe brăilene mult SUCCES în realizarea obiectivului, evitarea retrogradării.
În vară, ar face bine  sponsorii (sponsorul) să unifice aceste două forțe fotbalistice…retrogradante… pentru a obține o forță… ascendentă… ce ar putea încerca să readucă Brăila în Liga I.
Mai ales că s-a scumpit carburantul iar peste un și jumătate vin alegerile locale.

Cel târziu, un an și jumătate……

Andri Voicast

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38169

avatar Publicat de pe 17 Apr 2014. Publicat in SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Brăila, un județ de play-OUT! Vineri, două meciuri la limită pe Municipal. Vezi avancronica partidelor”

  1. Din CF Braila si Ciresu se face o echipa redudabila dar de liga a IV-a!

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...