|

Brăileni trebuie să fie atenți la actele mașinilor cumpărate din Germania

vama oancea 2Brăilenii care cumpără autoturisme second-hand din Germania trebuie să fie foarte atenți la actele care li se întocmesc. Un caz interesant și explicit în sensul semnalului nostru s-a petrecut în Vama Oancea.

ar trebui săÎn data de 26 iunie a.c., în jurul orei 05.25, în P.T.F.Oancea/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Dumitru P., cetăţean cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 48 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Caddy având număr de înmatriculare provizoriu eliberat de autorităţile din Germania.

În urma controlului efectuat asupra documentelor prezentate la controlul de frontieră, a rezultat faptul că numărul de înmatriculare provizoriu al autoturismului este valabil doar pe teritoriul Germaniei.

Bărbatul a declarat că autoturismul a fost achiziţionat din Germania şi adus pe platformă până într-o parcare din apropierea vămii Albiţa, unde a fost coborât şi pus în circulaţie şi nu avea cunoştinţă despre aspectele semnalate.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele lui Ion O.,respectiv  Dumitru P. lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, iar celor doi cetăţeni români Costel-Cornel B., şi  Grigore S. le-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Andri Voicast

 

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40317

avatar Publicat de pe 28 Iun 2014. Publicat in SOCIAL, Uncategorized. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...