|

Brăilenii trebuie să știe. Dacă în șase luni nu-ți găsești de muncă, te expulzează din Germania

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Guvernul de coaliţie condus de Angela Merkel a elaborat un proiect de lege care prevede expulzarea din Germania a străinilor provenind din state UE care nu găsesc loc de muncă în cel mult şase luni, informează Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Potrivit FAZ, citat de publicaţia italiană Libero Quotidiano, imigranţii din state membre UE care nu găsesc loc de muncă în Germania într-un interval de şase luni riscă expulzarea din Germania.
„Este vorba de aspecte legale care să permită combaterea tentativelor de abuzare de sistemul de asistenţă socială de către cetăţenii din state membre UE”, explică surse citate de Frankfurter Allgemeine Zeitung.
„Numărul imigranţilor din România şi Bulgaria şi cantitatea de probleme sociale asociate cu aceştia rămân la nivel acceptabil pe plan naţional, dar există semnale de preocupare în unele regiuni. De aceea sunt căutate soluţii, înainte de a deveni o problemă la nivel naţional”, a explicat ministrul de Interne, Thomas de Maiziere, într-o conferinţă de presă organizată alături de omologul său responsabil de Afaceri Sociale, Andrea Nahles.

Victor Negroponte

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=37559

avatar Publicat de pe 5 Apr 2014. Publicat in GALERIE MULTIMEDIA, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...