|

Căpitanul unei nave a căzut în Dunărea inghetata

Căpitanul navei sub pavilion bulgăresc – Sveti Apostol Juan, ancorată la dana 2 a Portului comercial din Orşova, a alunecat luni de pe puntea acesteia în apele Dunării.

Bărbatul a fost salvat de doi docheri.Şeful Căpităniei Zonale Orşova, Dumitru Crăiniceanu, a declarat că marinarul în vârstă de 47 de ani s-a împiedicat în timpul unei manevre şi a fost observat în timp ce cădea în fluviu de doi docheri care s-au şi aruncat în apă pentru a-l salva.

„Tot aceştia i-au acordat la mal primul ajutor şi au chemat o ambulanţă. Căpitanul a fost transportat la spitalul orăşenesc din Orşova pentru îngrijiri medicale”, a precizat Crăiniceanu.

Potrivit acestuia, nava se afla în Portul Orşova pentru a fi descărcată de îngrăşăminte chimice, iar în prezent viaţa celui în cauză nu mai este în pericol, medicii reuşind să-i restabilească temperatura corpului.

Angelina Singurelu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=34630

avatar Publicat de pe 11 Feb 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...