|

Ce se întâmplă la CF Brăila

cf-brailaDupă ce a avut mari emoţii pentru liga a doua, conducerea de la CF Brăila a încercat să renegocieze prelungirea contractelor jucătorilor dar din din câte se pare tratativele au eşuat! Anumiţi „purtători de tricouri” au solicitat mărirea salariilor.

Le-au expirat contractele jucătorilor: Adrian Câmpeanu, Costel Roşu (care şi-a găsit se pare o echipă), Daniel Ignat, Daniel Ochia, Cristian Mitrea, Bogdan Spătaru, Laurenţiu Petean, Sorin Frunză, şi Victor Olenic. Toţi aceştia au solicitat mărirea salariilor, deşi, după felul în care au evoluat sezonul trecut, nu l-ar fi meritat nici pe cel care l-au avut!

Referitor la acest lucru, Valentin Avramescu, preşedintele CF Brăila, ne-a declarat: „Principala vină a despre ceea ce se întâmplă acum o poartă fosta conducere a clubului, deoarece a încheiat cu jucătorii contracte mult prea mari faţă de posibilităţile echipei,  mizând probabil pe sprijinul autorităţilor locale, dar nici rezultate nu au fost!Restanţele salariale, atunci când Florin Cârligea a preluat echipa, erau de 500.000 lei, iar la această sumă s-a mai adăugat şi un spor de 30% reprezentând taxele aferente! În aceste condiţii, nu se mai poate continua. Vom reuşi în cele din urmă să încropim o echipă, din jucătorii care-i vom aduce din zona noastră, a Galaţiului, sau din cei care vor dori să joace pentru CF Brăila, dar în condiţiile impuse de patronul echipei!” – a spus actualul peşedinte al CF Brăila.

Totodată, dintre jucătorii care mai au contract cu gruparea de pe malul Dunării, doar Ştefan Leu şi Cosmin mai au înţelegeri valabile doi ani restul doar pe un an, Aceştia sunt: Laurenţiu Ivan, Daniel Cazan, Marius Dima, Gicu Iordache (mai este împrumutat de la Dunărea Galaţi un an), dar din câte se pare, acestuia din urmă i se va propune o reziliere amiabilă a contractului! În ceea ce priveşte soarta lui Alin Pânzaru, acesta acceptă noile condiţii impuse de conducerea clubului, chiar dacă nu şi-a dovedit „măiestria” de antrenor, dar orice alt antrenor este prea scump pentru CF Brăla!

În aceste condiţii, Valentin Avramescu are o propunere: „Ar fi foarte bine dacă jucătorii ar deveni Persoane Fizice Autorizate, aşa cum sunt fetele de la handbal, sau aşa cum se practică şi pe la alte cluburi din ţară! Aşa nu se mai poate, cel puţin deocamdată!”

Având în vedere că reunirea lotului (!?) de jucători este programată pe 7 iulie, rămâne dacă de văzut dacă CF Brăila va reuşi să încropească o formaţie pentru viitorul sezon competiţional!

Noni Moldoveanu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40345

avatar Publicat de pe 4 Iul 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...