|

CF Brăila absoarbe Conpet Cireșu. Conpet devine CF Brăila II

carligea florin eugenCF Brăila, divizionară secundă, are mari probleme cu menținerea  jucătorilor pe care-i are sub contract iar 10 jucători au refuzat semnarea noilor contracte solicitând salarii mult mai mari.

Conducerea clubului brăilean a luat câteva măsuri menite să îmbunătăţească starea fotbalului din oraşul de la malul Dunării. Divizionara a treia, Conpet Cireşu, va deveni „satelitul” divizionarei secunde preluând jucători ai CF Brăila aflați sub contract, cu salariile actuale, iar Sorin Frunză va ocupa unul din posturile de conducere ale clubului.

Vor fi transferaţi la divizionara a doua mai mulţi jucători de la Conpet Cireşu, astfel încât din cele două loturi brăilene să se găsească unul compatibil cu Liga 2 și, pe de altă parte, să rezulte un aș doilea lot care să mențină Conpet Cireşu în Liga a treia.

Valentin Avramescu, preşedintele CF Brăila, ne-a declarat: „Împreună cu domnul Florin Cârligea, am luat decizia ca cei de la Conpet Cireşu să devină satelitul primei echipe a Brăilei, iar de acolo vom transfera mai mulţi dintre actualii jucători! Vrem astfel să facem din cele două formaţii măcar una să fie compatibilă în liga a doua, în schimb le vom da jucătorii care nu mai corespund de la CF Brăila! Sperăm ca astfel şi Conpet Cireşu să se salveze de la retrogradare şi cred că vom reuşi astfel reabilitarea fotbalului brăilean!”- ne-a declarat fostul preşedinte al Conpetului Cireşu.

Trebuie spus că s-a ajuns la această măsură in extremis datorită faptului că unii „purtători de tricouri” de la CF Brăila se cred „mari fotbalişti” şi nu au mai vrut să-şi prelungească contractele de joc pe nişte salariii mai mici, „de criză”. Aceştia uită că dacă nu era Florin Cârligea care să le achite salariile restante(aproximativ 500.000lei) şi să le dea mai multe prime de joc în finalul stagiunii trecute erau muritori de foame iar acum jucau în liga a treia!

Oricum ar fi, stagiunea viitoare se anunţă a fi una foarte grea pentru ambele echipe, în care evitarea retrogradării este o sarcină dificilă, dar indiferent cum ar fi Avramescu este convins că: „Sunt sigur că vom revigora fotbalul brăilean, chiar dacă unii jucători au fost doar nişte mercenari, pe care nu i-au interesat decât banii! Cred că dacă ambele se vor salva de la retrogradare, este un mare pas înainte pentru fotbalul brăilean! Vom încerca să mai aducem şi câţva jucători de prin împrejurimi, pentru care fotbalul să reprezinte nu un motiv de îmbogăţire ci pur şi simplu o plăcere! Dar asta nu înseamnă că vor efectua muncă voluntară, ei fiind plătiţi în limita unui buget destul de normal pentru fotbalul ligii a doua şi a treia!”

Lotul de jucători se va reuni pe data de 7 iulie, ora 18, la stadionul „Municipal” tot sub comanda lui Alin Pânzaru, în timp ce reunirea „satelitului” pentru noul sezon competiţional nu a fost încă stabilită!

Antrenori la Conpet Cireşu vor rămâne şi în continuare Vasile Darie (principal) şi Ionel Ivan (secund).

Noni Moldoveanu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40374

avatar Publicat de pe 5 Iul 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...