|

CF Brăila – Conpet Cireşu 4-0 (1-0). Vezi cronica meciului. Cu ce fostă divizionară A va juca CF Brăila următorul meci amical

Sâmbătă după amiază, cu începere de la ora 18, pe excelentul gazon al stadionului din Însurăţei a avut loc partida de verificare dintre CF Brăila şi proaspăta divizionară din liga a patra Conpet Cireşu. Meciul a fost controlat cu autoritate de gruparea antrenată de Alin Pânzaru care s-a impus în final cu un categoric 4-0 (1-0), dar jucătorii de la CF Brăila au mai ratat cel puţin 5-6 ocazii de gol aflaţi singuri cu portarul advers!

După o primă repriză destul de modestă făcută de CF Brăila, conform afirmaţiilor făcute de Alin Pânzaru, în care Tănase (de două ori) şi Rusu nu l-au putut învinge pe portarul Stoica, chiar dacă s-au aflat doar cu acesta în faţa porţii goale (!?), primul gol a venit abia în minutul 32. Atunci Pungă a executat perfect o lovitură de colţ, iar jucătorul venit de la Unirea Alba Iulia a reluat fulgerător cu capul în plasă: 1-0! În replică, „cireşarii” au avut şi ei câteva oportunităţi de a înscrie, cea mai mare fiind irosită de Preda, în minutul 10.

Repriza a doua a adus modificări în ambele formaţii, iar jocul s-a înviorat subit, marcându-se până la final alte trei goluri, dar s-au ratat şi ocazii clare de a se marca. Pe fondul unui început perfect de repriză secundă, Bălţoi a făcut 2-0 în minutul 50, la capătul unei acţiuni individuale de toată frumuseţea! Apoi Dima (min. 54) şi Durbacă (cu poarta goală!) au ratat golul de onoare pentru echipa antrenată de Vasile Darie şi Ionel Ivan, iar în minutul 65 CF Brăila a marcat şi golul al treilea: Rusu a luat o acţiune pe cont propriu şi a marcat ca la antrenament, după ce până atunci acelaşi jucător mai ratase de două ori singur cu portarul!! Rezultatul final al meciului, 4-0, a fost stabilit în minutul 80 de către Prodan, care a scăpat singur cu Popovici, şi marcat după un frumos un-doi cu Rusu.

După meci, Alin Pânzaru, antrenorul de la CF Brăila ne-a declarat: „Am făcut o primă repriză destul de slabă, în opinia mea, în care, cu excepţia golului marcat, jucătorii mei au mai ratat de alte trei ori singuri cu portarul, iar eu consider că diferenţa de valoare nu s-a văzut până nu am înscris primul gol. Nu m-a interesat rezultatul final, dar am vrut să văd cum răspund jucătorii mei la efort şi cum respectă aceştia sarcinile de joc, şi chiar dacă am marcat până la final de patru ori mă nemulţumeşte încă finalizarea! Ratăm prea mult, şi acest lucru ne poate costa în partidele oficiale când jucăm pe puncte! A fost o partidă jucată pe o căldură sufocantă care şi-a pus oarecum amprenta pe jocul nostru din apărare, dar spre marele nostru noroc au ratat ei cu prea multă uşurinţă. Acum urmează miercuri, 7 august, un nou meci amical pe care-l vom juca la FCM Bacău, dar eu mai vreau încă un meci şi la sfârşitul săptămânii viitoare, dar să vedem cu cine şi unde!”- a precizat noul antrenor de la CF Brăila.

În partida de la Însurăţei cele două formaţii au avut următoarele distribuţii:

CF Brăila: Buduc (dela Unirea Târlungeni) – Bosoi, Rădoi (Chindia Târgovişte), Ignat, Spiridon (FCM Bacău) – Voicu, Ochia (Astra II Giurgiu), Puşcaşu, Pungă – Câmpeanu, Tănase (Unirea Alba Iulia). Au mai jucat: Leu, Bălţoi (Concordia Chiajna), Rusu, Prodan, Nicoliţă, Pertea (junior de lşa Oţelul Galaţi), Colilie şi M. Gheorghe (ultimii de la juniorii CF Brăila). Antrenor: Alin Pânzaru.

Conpet Cireşu: Stoica – Grozea , Coman, Stănciulescu, Ghizman – Preda, Ghe. Viorel, Dima – Pavel, Durbacă, Velicu. Au mai jucat: Popovici, Cireaşă, Oprea. Antrenori: Vasile Darie şi Ionel Ivan.

Dacă CF Brăila va juca miercuri la Bacău cu FCM-ul local, următorul meci amical pentru Conpet Cireşu va avea loc sâmbăta viitoare, 11 august, la Însurăţei, cu Viitorul din localitate, şi nu la Dunărea Galaţi, aşa cum fusese programat iniţial!

Mihai Lucian

URL scurt: http://braila24.ro/?p=24817

avatar Publicat de pe 5 Aug 2012. Publicat in EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...