|

Comandantul navei Brazi, găsit mort în apele Dunării. Petrică Moțoc, 57 de ani, era dat dispărut de trei zile

realitatea.netUn comandant de navă ce a fost dat dispărut în urmă cu trei zile a fost găsit fără viață în apele Dunării. Trupul bărbatului a fost descoperit de un pescar, în apropiere de Galați, acesta anunțând imediat autoritățile. Primele date indică că ar fi vorba despre comandantul unei nave care a fost dat dispărut cu trei zile înainte de descoperirea cadavrului, vineri.

Echipajul de pe nava tanc „Brazi”, aparţinând Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos, a sesizat dispariţia comandantului încă de miercuri, însă primele încercări de găsire a acestuia au eşuat. Procedurile de identificare au relevat faptul că persoana decedată este Pavel Moțoc, în vârstă de 57 de ani din Brăila.

„Cadavrul a fost identificat în prezenţa soţiei şi a fiului. Urmează să fie realizată necropsia, care va putea aduce mai multe informaţii despre circumstanţele în care s-a produs decesul”, a anunțat Petrică Hahui, şeful Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Galaţi.

Potrivit cotidinului Viata Liberă din Galați, surse din cadrul anchetei afirmă că ofiţerul, cu o vastă experienţă, s-ar fi aruncat intenţionat în Dunăre. Această informație se bazează  pe declaraţiile unor marinari care susţin că, înainte de a dispărea, comandantul ar fi coborât pe malul apei. Suspiciunile sunt întărite şi de faptul că în această perioadă ofiţerul era vizat de unele controale privind gestiunea la carburanţi.

Andri Voicast

URL scurt: http://braila24.ro/?p=31419

avatar Publicat de pe 31 Aug 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...