|

Concursul de Bridge ”Memorial Dan Gabrovescu” Braila 2014

af1

În perioada 5-6 aprilie a.c, la Hotelul Flora din Lacu Sărat se va desfășura Concursul de Bridge ”Memorial Dan Gabrovescu”, Brăila, 2014 organizat de Bridge Club Brăila sub egida Federației Române de Bridge.
Sâmbătă, de la ora 11 și dupa pauza de masă , și de la ora 17, vor avea loc două sesiuni de calificări.
Duminică. de la 9.30 se va desfășura sesiunea III Divizii : Divizia A-14 axe, Divizia B-14 axe, Divizia C- restul axelor.
Organizatorii vor premia toate locurile din Divizia A cu minim 2000 de lei fiecare în timp ce un loc în Divizia B va fi premiat cu cel puțin 500 de lei.

Pentru minimum 42 de axe , un loc în Divizia A se premiază cu minimum 3.000 de lei, un loc în Divizia B cu min. 500 de lei iar un loc în Divizia C cu minimum 300 de lei.
Înscrierile jucătorilor în concurs se pot face pe www.bridge.timisiservice.ro iar informațiile și rezervările se pot obține de la Vasile Grosu, telefon 0721.271.199 și Ovidiu Agache, 0722.427.120.

Concurenților din afara Brăilei li se oferă cazare în hotelurile Flora și Lacu Sărat din stațiune la prețul de 86 de lei , cu mic dejun inclus.
Organizatorii oferă concurenților un festin cu scrumbii la masa de sâmbătă seara…
Andri Voicast

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=37066

avatar Publicat de pe 30 Mar 2014. Publicat in ACTUALITATE, GALERIE MULTIMEDIA, MONDEN, Timp liber. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...