|

Corona Braşov a umilit HC Dunărea Brăila: 33-19 (14-6)

hc dunarea- corona brasovSâmbătă după amiază în sala Polivalentă a avut loc primul meci al HC Dunărea Brăila dintre din cele care şase meciuri vor avea loc în elita handbalului românesc.

Adversara brăilencelor a fost Corona Braşov, o echipă care a făcut legea pe teren, braşovencele umilind practic o formaţie a Brăilei care a jucat execrabil de prost: 19-33 (6-14). După 24 de partide jucate anul acesta în campionat elevele antrenate de Alexandrina Soare încasează, în premieră, 33 de goluri. Braşovencele au demonstrat încă din startul partidei „cine este şeful” pe terenul de joc şi în minutul 4 aveau deja 3-0. Primul gol al brăilencelor a fost marcat de Adina Brot în min. 8, dar tot Corona avea să conducă ostilităţile, până la pauză, şi chiar în partea a doua: 2-7 (min. 12), 4-11 (min. 19) sau 3-13 (min. 27). Şi după pauză se joacă tot într-un singur sens, brăilenencele marcând doar ocazional, şi asta din întâmplare.

În minutul 43, după ce HC Dunărea ratează încă un atac, portarul Alexandra Mîrcă o vede ieşită din poartă pe Elena Voicu, aruncă din propriul semicerc şi marchează şi ea!? În minutul 46 se face 10-20, iar în minutul 59 Corona conducea deja la o diferenţă de 14 goluri: 18-32!

Ambele echipe au mai punctat câte o dată şi astfel meciul s-a încheiat cu un neverosimil 19-33!

Singurul lucru demn de remarcat este acela că HC Dunărea are deja asigurate medaliile de bronz ale Ligii Naţionale, dar o evoluţie aşa penibilă ca a lor nu s-a mai vâzut niciodată în actuala ediţie de campionat…

Ceva asemănător s-a mai întâmplat în meciul pierdut cu 21-28 la CSM Bucureşti…

Cu astfel de evoluţii mai bine lăsăm pe altcineva să joace în Cupa EHF pentru a nu ne face oraşul de râs…

Au marcat: Moldovan 5, Farcău 4, Perianu 3, Horjea 3, Brădeanu 3, Brot, Gheorghe şi Irimia (câte 1 gol) iar pentru Corona au înscris: Burghel 6, Hotea 5, Pricopi 4, Brădeanu 3, Ţăcălie 3, Zamfir 2, Chiper 2, Briscan 2, Apetri 2, Tudor 2 şi Mîrcă 1.

În următoarea partidă HC Dunărea se va deplasa la HCM Baia Mare, miercuri 21 mai, într-o partidă transmisă direct de Digisport cu începere de la ora 18.

Noni Moldoveanu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39563

avatar Publicat de pe 18 Mai 2014. Publicat in EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...