|

Dacă învinge astăzi, Conpet Cireşu poate termina turneul play-out pe primul loc. Adversara, Sporting Liești, își joacă retrogradarea

conpet ciresu Astăzi după amiază, de la ora 18, pe stadionul „Municipal” va avea loc partida din cadrul seriei a doua a ligii a treia dintre Conpet Cireşu şi Sporting Lieşti partidă  din ultima etapă play-out .

În cazul în care echipa antrenată de Vasile Darie şi Ionel Ivan va câştiga  va deveni liderul turneului play-out deoarece Oţelul II Galaţi va sta.

Brăilenii pot alinia o formulă completă nefiind jucători suspendaţi sau accidentaţi. Ooaspeţii nu sunt scăpaţi de grijile retrogradării situându-se pe locul trei cu 25 de puncte şi numai după o victorie la Brăila mai pot spera la încă un sezon în liga a treia.

Vasile Darie, antrenorul celor de la Conpet, ne-a declarat: „Ar fi nemaipomenit să încheiem sezonul cu o victorie! Pentru asta, băieţii vor face tot ceea ce le stă în putinţă să câştige, deoarece cred că merităm să terminăm campionatul pe locul şapte la general! Pentru campionatul viitor va fi mai greu să evităm retrogradarea  deoarecenu se mai mai joacă cu play-out şi nici cu play-off, dar sper că vom evita surprizele neplăcute şi în sezonul viitor, pentru că avem o echipă destul de bună!” a încheiat reputatul tehnician brăilean.

Un eventual succes al gălăţenilor ar putea duce la retrogradarea echipei Callatis Mangalia, formaţie care astăzi joacă acasă cu Rapid Feteşti, un meci în care constănţenii au nevoie să câştige minimum un punct ca să fie siguri că vor mai juca şi în sezonul viitor în liga a treia.

Astăzi, în turneul play-out al seriei a doua se mai joacă:

Callatis Mangalia – Rapid Feteşti

Oţelul II Galaţi va sta!

 

Noni Moldoveanu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40107

avatar Publicat de pe 6 Iun 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...