Home » 28 februarie, 2014 Articolele publicate in “februarie, 2014”

Congresul MACEC. Conducerea motociclismului sportiv din Europa Centrală, la Brăila

dirt-track

În zilele de 1 și 2 Martie 2014 are loc la Brăila Congresul MACEC (Motorcycle Association of Central European Countries), Asociație din care FRM face parte, alături de Lituania, Belarus, Ucraina, Slovacia, Polonia și Moldova, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Brăila,  Primăriei Brăila și al firmei Tiger Security, precum și a  PrimVicepreședintele FRM. Niță Nicu.
Romania are obligația de organizare a […]

Publicat in BREAKING NEWS,EVENIMENT,SPORT | Mai multe »

Mărțișor la Teatrul „Maria Filotti”

povesti-de-familie-04

 

Mult așteptata sosire a primăverii este marcată de actorii Teatrului „Maria Filotti” prin spectacole deosebite, dedicate bucuriei de a redescoperi valorile tradiției românești de 1 Martie.
Sâmbata, 1 Martie, de ”Ghiocel”, de la ora 12:00, pentru cei mici dar și pentru cei mari este programat ineditul și atractivul spectacol ”Bagheta Magica” în regia lui
Andrei Teașcă.  Cei interesați vor putea […]

Publicat in BREAKING NEWS,EVENIMENT,GALERIE MULTIMEDIA | Mai multe »

Conpet Cireşu începe returul cu o deplasare la Lieşti

conpet ciresu

Sâmbătă, de la ora 15, Conpet Cireşu va reîncepe lupta pentru evitarea retrogradării din liga a treia cu o deplasare pe terenul Sporting Lieşti.
Gălăţenii se află pe locul locul 8 cu 16 puncte, iar „cireşarii!” sunt doar pe treapta a 11-a cu 14 puncte. În partida din tur, gruparea antrenată de Vasile Darie a câştigat, […]

Publicat in BREAKING NEWS,EVENIMENT,SPORT | Mai multe »

Video. Copii fericiți, mărțișoare, tradiții. Semne de primăvară

3

Astăzi, la ora 10, la Casa Petre Ștefănescu Goangă din Brăila a fost deschis Târgul de mărțișoare și cadouri pentru luna martie care se desfășoară în perioada 28 februarie – 8 martie 2014. 
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Brăila şi Casa de Cultură, prin Fundatia „Lumina”, Gradinita „Dumbrava minunata”, Scoala Primara „Dr. Luca”.
În mijlocul grupurilor de […]

Publicat in BREAKING NEWS,EVENIMENT,GALERIE MULTIMEDIA | Mai multe »

S-a deschis ,,Salonul de Plastică Mică”

salon

Joi, 27 februarie 2014, la ora 17.00, la Galeriile de Artă din municipiul Brăila a avut loc vernisajul ,,Salonul de Plastică Mică – Brăila” 2014, ediția a XV-a.
Curator al  evenimentului organizat de Filiala județeană a Uniunii Artiștilor Plastici  a fost Gheorghe Mosorescu, iar lucrările de dimensiuni mici ale celor 138 de
expozanti vor fi expuse la Galeriile de […]

Publicat in ACTUALITATE | Mai multe »

Expoziție de mărțișoare confecționate de copii la sediul IJP Brăila

1098221_689389041104433_664041135_n

Astăzi, premergător zilei de 1 Martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a fost organizată o expoziţie de mărţişoare şi obiecte de artă, realizate manual de 18 copii din cadrul Centrului „Floricica”, al Asociaţiei „ART-TERAPIE. CES.AU”.
Centrul oferă servicii de educare şi recuperare a copiilor cu sindrom autist.
Poliţiştii le-au admirat şi au achiziţionat mare parte […]

Publicat in EVENIMENT | Mai multe »

Galerie Foto. Video. S-a deschis expoziția „Arta de a fi femeie”, la Cercul Militar

DSC02141

Într-o atmosferă caldă, de sărbătoare, cu o zi înainte de Mărțișor, zeci de persoane au participat la deschiderea expoziției „Arta de a fi femeie”, la sala de festivități a Cercului Militar.
Începând de astăzi,  28 februarie, Cercul Militar Brăila găzduiește expoziția de pictură, goblen, puzzle și quilling, dedicată lunii mărțișorului și tuturor femeilor.
De la ora 14,00, […]

Publicat in BREAKING NEWS,EVENIMENT,GALERIE MULTIMEDIA | Mai multe »

Noi tarife în telefonie. Cât vei plăti de la 1 aprilie pentru apeluri

telefon

ANCOM a adoptat, în urma avizului favorabil primit din partea Comisiei Europene, deciziile prin care sunt stabilite noile tarife maxime pentru serviciile de interconectare în vederea terminării apelurilor. 
Începând cu data de 1 aprilie 2014, noile tarife maxime pentru terminarea apelurilor în România scad de la 0,67 eurocenţi/minut la 0,14 eurocenţi/minut, pentru terminarea la puncte fixe, […]

Publicat in BREAKING NEWS,EVENIMENT,GALERIE MULTIMEDIA,SOCIAL | Mai multe »

PNL taie în carne vie: Şeful ANAF, exclus din partid

gelu-stefan-diaconu

Liberalii anunță că vor tăia în carne vie în rândul celor care nu doresc să respecte decizia Delegației Permanente privind ruperea USL şi ieşirea de la guvernare. Astfel, cei care nu respectă aceste decizii vor fi excluşi din funcțiile în care au fost puși de partid.
Şi demiterile au început. Vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, a anunțat […]

Publicat in Business news,ECONOMIE | Mai multe »

Galerie Foto. Atelier de quilling la Biblioteca Județeană Panait Istrati

atelier 1

În zilele de sâmbătă ale ultimelor trei săptămâni, la  Biblioteca Județeană „Panait Istrati” din Brăila s-au scris trei pagini frumoase în jurnalul Ateli erului de quilling, astfel că numarul celor dornici să petreacă la sfârșit de săptămână, două ore placute și relaxante la biblioteca a crescut, de la o întâlnire la alta.
Sub îndrumarea atentă a  Monicăi […]

Publicat in BREAKING NEWS,Clubbing,EVENIMENT,GALERIE MULTIMEDIA,MONDEN | Mai multe »

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...