|

Deputatul PSD Marian Dragomir legiferează castrarea chimică a pedofililor

marian dragomir psd braila

Deputatul PSD de Brăila Marian Dragomir a depus, alături de alți 26 de parlamentari colegi de partid, o inițiativă legislativă de mare impact social care prevede… castrarea chimică a pedofililor!? Viorel Marian Dragomir crede că „Tratamentul este necesar, să nu-i mai revină fantezia obscenă rapid”.

Deputatul PSD Viorel Dragomir a declarat pentru Gândul că această iniţiativă are mai mulţi susţinători în Parlament, deoarece toţi au un copil, nepot acasă.

„Ne-am oprit asupra copiilor pentru că avem cu toţii copii, nepoţi, vrem ca aceştia să aibă o viaţă normală, să se dezvolte să nu fie niciodată victima unor astfel de agresiuni”, a spus pentru gândul Dragomir.
El a precizat că această castrare chimică se face doar cu acordul condamnatului, care poate beneficia astfel de o reducere a pedepsei.
„Să nu uităm că anii trec, se întorc în societate şi există riscul să recidiveze. Faptul că această castrare chimică nu se aplică obligatoriu, trebuie ca şi condamnatul să beneficieze de anumite drepturi, din acest moment când ajunge condamnat definitiv în faţa comisiei respective şi îşi dă acordul, doar atunci poate fi castrat chimic şi poate beneficia de reducerea pedepsei, ca să fie şi el interesat”, a explicat Dragomir.
El a adăugat că acest tratament este necesar pentru ca pedofilului să „nu-i mai revină fantezia obscenă rapid”.
„Când funcţia erectilă a făptuitorului este inexistentă pentru o perioadă lungă de timp cred că şi impactul psihic este destul de mare şi ar trebui să înţeleagă, cel puţin teoretic, că o astfel de faptă nu trebuie să o mai repete. Încercăm să inhibăm pornirile sexuale nedorite, care nu sunt normale. Fizic nu vorbim de castrare în sensul eliminării unor organe. Doar dacă îşi manifestă acordul de voinţă va fi castrat chimic”, a spus Dragomir.

Victor Negroponte

URL scurt: http://braila24.ro/?p=36140

avatar Publicat de pe 14 Mar 2014. Publicat in ACTUALITATE, GALERIE MULTIMEDIA, Oameni, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...