|

Doi brăileni s-au ales cu lucrări penale pentru conducerea ambarcaţiilor fără certificat de capacitate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat pe timpul desfăşurării unor acţiuni specifice doi bărbaţi care conduceau ambarcaţiile având ataşat motoare de 10 CP, fără a deţine certificat de capacitate corespunzător.

* În data de 16 iunie a.c. in jurul orei 12.00, poliţişti de frontieră brăileni l-au depistat pe cetăţeanul român Ion G., în vârstă de 33 de ani, în zona kilometrului 2, braţ Cravia al fluviului Dunărea, conducând o barcă din fibră având ataşat un motor marca Honda de 10 CP, fără a deţine certificat de capacitate corespunzător.

Poliţiştii de frontieră au ridicat barca din fibră în valoare de 3.000 de lei şi motorul în valoare de 4.500 de lei în vederea continuării cercetărilor.

 

** În data de 15 iunie a.c. în jurul orei 17.45, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila l-au depistat pe cetăţeanul român Liviu L.M., în vârstă de 35 de ani, în zona kilometrului fluvial 172, al fluviului Dunărea, conducând o barcă din fibră având ataşat un motor marca Mercury de 10 CP, fără a deţine certificat de capacitate corespunzător.

Barca din fibră în valoare de 3.500 de lei şi motorul în valoare de 3.100 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit pe numele celor doi bărbaţi lucrări penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unei nave de către o persoană fără certificat de capacitate corespunzător urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Angelina Singurelu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=30713

avatar Publicat de pe 17 Iun 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...