|

Două echipe brăilene joacă miercuri în turul doi al Cupei României la fotbal! Victoria Traian a reluat antrenamentele abia acum două zile!

Miercuri, 1 august sunt programate partidele din cadrul turului doi al Cupei României la fotbal, fază a competiţiei în care au ajuns şi două echipe din judeţul Brăila.

Aceste două formaţii sunt Conpet Cireşu, care a trecut în primul tur de CSŞ Tecuci cu 3-2 în deplasare şi Victoria Traian care a ajuns aici după neprezentarea în primul tur a echipei Phoenix Ulmu! Dar în faza a doua a Cupei României sorţii nu au mai fost aşa binevoitori cu grupările brăilene şi astfel Conpet Cireşu va juca mâine la Ianca cu Viitorul Axintele, fosta ei colegă de ligă a treia, seria a doua, în timp ce Vioctoria Traian va evolua tot pe teren propriu cu divizionara a treia Oţelul II Galaţi.

Dar cele două formaţii brăilene vor aborda meciurile din Cupă cu stări de spirit total diferite. „Cireşarii” au făcut deja câteva achiziţii de jucători destul de importante şi doresc să continue parcursul în competiţia KO, în timp ce jucătorii de la Victoria Traian s-au reunit în vederea meciului cu oţelarii gălăţeni abia…duminică, 29 iulie! Exceptând faptul că nu vor avea decât două-trei antrenamente până loa ora oficială a partidei cu Oţelul II Galaţi, echipa din Traian a rămas şi fără antrenorul principal Emil Caţaros, cel care a fost înlăturat de la echipă după ratarea calificării în liga a treia după barajul de promovare  jucat cu Rapid Feteşti (pierdut cu 0-3 după executarea loviturilor de departajare). Acum, noul antrenor principal al echipei Victoria Traian este Iulian Neagu (iar Ionel Vioreanu este antrenor secund), cel catre a mai antrenat cu bune rezultate gruparea finanţată de Nicuşor Abăseacă! Aşa că, în meciul care va avea loc pe stadionul comunal „Mircea Ceicu” din Traian, lucrurile sunt foarte clare: echipa calificată în turul trei al Cupei Româniuei, va fi cu siguranţă Oţelul II Galaţi. Acum nu rămâne decât să vedem care va fi diferenţa de scor dintre cele două formaţii, dar Victoria Traian nu ştie încă dacă va avea 11 jucători care să înceapă meciul!

Dacă cu Victoria Traian lucrurile sunt destul de clare, Conpet Cireşu vrea calificarea în turul următor! „Cu toate că avem un lot de jucători decimat oarecum de accidentări, ne dorin o calificare în turul următor. Ştim că Viitorul Axintele este o echipă foarte bună, care a terminat campionatul trecut pe locul cinci în seria a doua a ligii a treia, dar cred că avem în lot jucători care pot suplini cu succes pe cei cei abnsenţi. Aşa că noi jucăm cu gândul la calificare!” – a declarat antrenorul principal al celor de la Conpet Cireşu, Vasile Darie, care nu poate miza în partida de mâine pe Crăciun, Radu Alin, Nanu, Velicu, Gheorghe Viorel şi Durbacă.

Cele două partide din Cupa României vor începe la ora 17.30, iar dacă după cele 90 de minute regulamentare de joc scorul va fi egal, se vor disputa alte două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Dacă şi după acestea va fi egalitate, echipa calificată în turul următor al competiţiei va fi stabilită după executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Mihai Lucian

URL scurt: http://braila24.ro/?p=24700

avatar Publicat de pe 31 Iul 2012. Publicat in SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...