|

După ce a umilit cu 7-0 pe Callatis Mangallia, Conpet Cireşu a rămas şi matematic in liga în liga a treia

Sâmbătă după amiază, stadionul „Municipal” din Brăila a fost gazda meciului etapei cu numărul opt play-out din liga a treia, seria a doua, dintre Conpet Cireşu şi Callatis Mangalia.

Echipa antrenată de Vasile Darie şi Ionel Ivan avea nevoie de victorie pentru a fi sigur şi matematic că nu va retrograda în liga a patra.

La capătul unui meci care s-a jucat într-un sens, spre poarta constănţeană, brăilenii au obţinut un succes categoric care le asigură acestora prezenţa în liga a treia pentru cel puţin un încă un sezon competiţional.

Dar mai important este scorul categoric la care s-au impus brăilenii, 7-0 (3-0), scor care ne scuteşte de orice comentarii. ” Cireşarii” au urcat pe poziţia secundă având acum 27 de puncte, după învinsa ei de sâmbătă care a rămas cu 28 de puncte.

Primul gol a fost marcat de St. Nicoliţă (min. 6) Radu Alin a făcut apoi 2-0 (min. 24), pentru ca acelaşi Nicoliţă să stabilească scorul pauzei în minutul 38: 3-0.

Brăilenii au continuat să asedieze poarta constănţeană şi în repriza secundă, în care au mai punctat de alte patru ori.

Radu Alin a făcut 4-0 în minutul 62 pentru ca apoi Crăciun să realizeze „dubla” în minutele 71 şi 78.

Chiar şi la scorul de 5-0 Conpet Cireşu a continuat să atace poarta adversă acest lucru fiind concretizat cu alte două reuşite realizate de Nicoliţă şi Radu.

După meci, Vasile Darie ne-a declarat foarte mulţumit de evoluţia elevilor să: „ A fost o victorie muncită şi foarte importantă, motiv pentru care felicit toţi băieţii pentru modul în care au jucat. Să fiu sincer, nu mă aşteptam să învingem la acest scor, dar victoria este una foarte meritată care ne scuteşte definitriv de emoţiile retrogradării” a spus fericit reputatul tehnician brăilean.

În etapa viitoare, Conpet Cireşu va sta deoarece Progresul Cernica s-a retras din campionat.

Va urma meciul de la Galaţi cu Oţelul II, o partidă în care brăilenii au de „spălat” ruşinea acelui 1-5 de la Brăila.

În meciul cu cei de la Callatis, Conpet Cireșu a folosit următorii jucători: Vasilache  –  Dumitraşşcu  (min. 77: Ghe. Gabriel), Preda, Stănciulescu, Cireaşă – Balaban (min. 71: Ilie), Lupu, Crăciun – Ghe. Marcel (min. 52: Grozea), Nicoliţă, Radu Alin.

Noni Moldoveanu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39796

avatar Publicat de pe 25 Mai 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...