|

Experiment inedit. Ce băutură preferă de fapt consumatorii, între Pepsi şi Coca Cola

coca colaJurnaliştii de la Business Insider au organizat pe cont propriu celebra „competiţie Pepsi”, pentru a vedea ce băutură este preferată de consumatori – Pepsi sau Coca-Cola.

Ideea a fost lansată în anul 1975, de compania care produce Pepsi, pentru a face reclamă băuturii.

De aceea, nu este de mirare că toate competiţiile Pepsi au arătat că peste 50% dintre subiecţii testaţi consideră Pepsi mai gustos decât Coca Cola, în special pentru că este mai dulce.

Cum acest concurs nu mai este organizat acum, jurnaliştii de la Business Insider au vrut să verifice pe cont propriu care este adevărul.

Astfel, 21 de angajaţi ai publicaţiei au fost legaţi la ochi şi puşi să guste din două paraher, unul cu Pepsi şi altul cu Cola.

Rezultatele au fost interesante. Deşi toţi subiecţii au spus că pot face diferenţa de gust între cele două băuturi, în realitate doar 50% au făcut corect evaluarea.

În privinţa gustului, 62% au preferat Cola în locul Pepsi.

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38669

avatar Publicat de pe 27 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, Fitze, GALERIE MULTIMEDIA, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...