|

FAPTUL DIVERS: Șoferi beți, mopediști amețiți, 101 de dalmațieni motorizați amendați, permise suspendate

Politiarutiera-amendaPoliția Rutieră a continuat să ne păzească pe arteră în ultimele zile și a găsit, ca deobicei într-un oraș atât de mare și de circulat pe patru roți, tot felul de exemplare umane ținând volanul sau cornele în mîini: șoferi beți, mopediști afumați, ba chiar peste o sută de conducători auto indisciplinați…

Depistaţi în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice

În noaptea de duminică spre luni, la ora 1:20, poliţişti de la Biroul Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe Calea Galaţi, pe C.Ionel (59 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie.

I s-a întocmit dosar penal.

În aceeaşi noapte, la orele 2:15, poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei l-au depistat în trafic, pe DN 2B, pe Z.Claudiu (46 de ani), din municipiul Buzău, în timp ce conducea mopedul, fără a fi posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost prezentat la Spitalul Orăşenesc Făurei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

 În ziua de 6 iulie 2014, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din  municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi prevenirea, respectiv, combaterea infracţiunilor rutiere. Poliţiştii au constatat 101 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 31.552 de lei, şi au ridicat în vederea suspendării 6 permise de conducere.

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40448

avatar Publicat de pe 7 Iul 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...