|

Fotbal, Liga 3, Play-out. Conpet Cireşu – Rapid Feteşti 2-1 (1-0). Cronica meciului

fotbal 2Vineri după amiază, cu 100 de spectatori în tribune, record de asistenţă  pentru Conpet Cireşu, pe stadionul „Municipal” din Brăila a avut loc meciul din cadrul play-out-ului seriei a doua din liga a treia dintre Conpet Cireşu şi Rapid Feteşti.

A fost o partidă destul de antrenantă,cu multe faze de poartă care au aparţinut brăilenilor, aceştia reuşind să se impună în final cu scorul de 2-1 (1-0). „Cireşarii” au arătat încă de la început cine e „stăpânul” pe terenul de joc, reuşind să deschidă scorul chiar din minutul 3: Crăciun l-a „servit” pe Radu la 16 metri

, iar acesta a întors trei adversari inclusiv portarul advers şi şutat fără speranţe pentru Călugăru de la marginea careului: 1-0. A urmat un adevărat asediu la poarta celor din Feteşti dar în ciuda ocaziilor avute rezultatul a rămas nemodificat până la pauză. Au ratat desprinderea, Bogoş  (min. 17, 23, 38), Nicoliţă (min. 19, 25, 29), Balaban (26), Niţă (40).

La pauză, Vasile Popa, vicepreşedintele clubului Conpet, spunea foarte trist: „Este foarte frustrant că avem numai 1-0 după ce am ratat o sumedenie de ocazii! Noi ratăm eroic, dar să vezi că egalează aştia şi apoi să  te ţii chin să-i batem. Dacă aveam măcar 2-0 stăteam ceva mai liniştiţi. De câştigat vom câştiga până la urmă dar cu ceva emoţii”!

Şi cum „gura păcătosului devăr grăieşte” în minutul 53 Rapid Feteşti va restabili egalitatea: a fost o bâlbâială în careul brăilean: Cireaşă l-a faultat pe Neculai, dar cel avertizat a fost portarul Soare, iar Ivan transformă lovitura de pedeapsă: 1-1.  Acelaşi Ivan putea să-şi aducă echipa în avantaj, dar Soare a respins magistral de sub bară, lovitura liberă executată de acesta de pe la vreo 20 de metri (min. 56). Brăilenii reiau ofensiva la poarta adversă, oaspeţii formează o adevăretă blocadă în faţa porţii, iar în minutul 60, Călugăru l-a faultat în careu pe Nicoliţă. La semnalizarea asistentului Roman Ivanov centralul indică lovitura de pedeapsă care se impunea, dar Bogoş execută slab de la punctul cu var  şi Călugăru îşi spală păcatul şi apără. În tribune,  Vasile Popa este în pragul disperării! Brăilenii mai ratează o dată prin Radu (min. 71), care îşi spală păcatele peste opt minute: Lupu i-a pasat excelent  în careul advers, de unde  atacantul a reluat reia spectaculos din foarfecă marcând în sfârşit golul de trei puncte: 2-1 (min. 79). Acelaşi Radu mai ratează încă o dată în minutul 80, după un corner executat de Bogoş, dar replica Rapidului vine imediat: Albuţ trage puternic de la 17 metri, dar Soare va respinge de la rădăcina barei din stânga (min. 82). Apoi Niţă aşează o minge la 16 metri pentru Bogoş,dar şutul acestuia se duce în… tabela de marcaj.

Meciul se termină cu ocazia ratată de Niţă şi Lupu, care lovesc mingea mingea greşit în faţa porţii adverse…

După meci, Vasile Darie, antrenorul brăilenilor, ne-a declarat: „Felicit toţi băieţii pentru victoria obţinută astăzi, chiar dacă am obţinut-o destul de greu! Rapid Feteşti este totuşi o echipă bună  dar bine că am câştigat primele puncte în lupta pentru supravieţuire. Ne aşteaptă acum un alt meci greu la Sporting Lieşti, acolo sper să facem un joc la fel de bun ca cel de astăzi, şi dacă nu pierdem, putem să sperăm că avem mari şase de a  mai juca cel puţin un sezon în liga a treia”!

Au marcat: Radu (min. 5 şi 79)/ Ivan (min. 53- penalty)

Conpet: Soare – Dumitraşcu, Ilie (min. 18: Preda), Stănciulescu, Cireaşă (min. 62: Colilie) – Bogoş, Niţă, Balaban, Crăciun – Nicoliţă (min: 82: Ghe. Viorel) Radu Alin. Antr: Vasile Darie şi Ionel Ivan.

Rapid: Călugăru – Uruc, Enică, Tarnovschi (min. 58: Albuţ), Neculai, –  Ciubuc , Marin, Ureche, Alexandru – Stoicescu, Ivan. Antr: Gigel Stoica.

Cartonaşe galbene: Soare, Preda, Niţă, Nicoliţă, Dumitraşcu/ Călugăru, Enică, Neculai, Marin, Alexandru.

A arbitrat destul de slab obrigadă alcătuită din Cristian David (Bucureşti), ajtat de asistenţii Dragoş Radu (Ilfov) şi Roxana Ivanov (Bucureşti).

Andri Voicast

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38350

avatar Publicat de pe 18 Apr 2014. Publicat in EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Fotbal, Liga 3, Play-out. Conpet Cireşu – Rapid Feteşti 2-1 (1-0). Cronica meciului”

  1. Daca era 3-40 la pauza nu era nicio surpriza.Dar este bine ca au castigat si asa!

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...