|

HC Dunărea a pierdut şi la Braşov şi a terminat sezonul pe locul trei

hc dunarea- corona brasovIeri după amiază, în Sala Sporturilor din Braşov, a avut loc penultimul meci din cadrul turneului pentru locurile 1-3 între Corona din localitate şi HC Dunărea Brăila.

Pentru a mai trage nădejde că pot termina pe locul secund al Ligii Naţionale de handbal feminin, brăilencele trebuia  să câştige tot, de victorie având nevoie şi braşovencele pentru a deveni şi matematic vicecampioanele ţării.

A câştigat în cele din urmă Corona Braşov care s-a impus cu scorul de 31-27 (15-14) punând capăt astfel visurilor elevelor antrenate de Alexandrina Soare.

Gazdele au început bine bine meciul şi s-au distanţat în câştigătoare încet dar sigur.

A fost la început 2-2 după care braşovencele s-au distanţat la 5-2 şi 7-4. Brăilencele au avut o tresărire de orgoliu, au egalat la 8 reuşind chiar să conducă cu 12-11 (min. 21). Gazdele nu au renunţat la luptă şi au întors rezultatul în favoarea lor, 14-13 (min. 26), iar la pauză conduceau cu 15-14.

Repriza a doua a fost controlată autoritar de Corona în timp ce Alexandrina Soare nu a putut să facă prea multe schimbări datorită „subţirimii” lotului de jucătoare avut la dispoziţie. Evoluţia scorului n-a prea mai contat şi astfel Corona Braşov s-a impus în final cu scorul de 31-27 intrând astfel în posesia tricourilor de vicecampioane urmând a reprezenta România în Cupa Cupelor în timp ce Dunărea  Brăila va juca în Cupa EHF.

Golurile partidei de la Braşov au fost marcate de: Chiper 7, Zamfir 6, Brădeanu 6, Hotea 5, şi Apetrei 2 (pentru gazde), Moldovan 10, Horjea 7, Farcău 4, Dragut 2, Safta, Eşeanu şi Perianu câte unul (pentru HC Dunărea).

Pentru brăilence urmează acum meciul cu HCM Baia Mare, fără importanţă în stabilirea configuraţiei finale a clasamentului având în vedere că maramureşencele sunt deja campionanele actualei ediţii de campionat.

Noni Moldoveanu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39965

avatar Publicat de pe 30 Mai 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...