|

HC Dunărea Brăila are asigurată medalia de bronz după egalul, 18-18, de la Roman

handbal_dunarea_hcm roman

Joi seară, în direct la Digisport, a avut loc meciul dintre HCM Roman şi HC Dunărea Brăila, o partidă care decidea cine va fi echipa care se va califica printre primele trei formaţii ale ligii naţionale la handbal feminin.

Din fericire pentru noi, această echipă va fi HC Dunărea Brăila care a terminat la egalitate, 18-18 (11-8) meciul gruparea moldavă reuşind să-şi asigure o calificare dorită de toţi iubitorii handbalului brăilean.

(În tur brăilencele au câştigat cu 26-23!)

Începutul primei părţi, a aparţinut romaşcancelor, care conduceau în min. 14, cu 6-4. Brăilencele îşi revin însă şi HCM Roman nu mai reuşeşte să marcheze timp de 10 minute, până Chitac reuşeşte să puncteze, darla pauză HCM Roman va avea totuşi un avans de 3 goluri: 11-8.

După pauză, ambele echipe joacă prudent, ducând atacurile până la limita „pasivului”, dar chiar şi aşa brăilencele au reuşit să conducă cu 14-13! Apoi, Crap, şi Băbeanu au întors rezultatul, 15-14. Cu 15 secunde înainte de final la scorul de 18-18, Pavăl este sancţionată pentru forţare în atac, Brăila ratează atacul, iar apoi Druţă este blocată de Perianu şi nimic nu se mai întâmplă! Aşadar rezultat final 18-18, iar HC Dunărea Brăila are deja asigurată medalia de bronz, precum şi o nouă calificare în cupa EHF!

Marcatoare meciului de la Roman au fost următoarele: Băbeanu 6, Iuganu 5, Druţu 2, Chitacu, Crap .şi Pavăl (toate câte unul)- pentru gazde; Perianu 6, Czeczi 4, Moldovan 4, Horjea 2, Brot şi Irimia (câte unul)- HC Dunărea!

Următoarelepartide pentru brăilence vor avea loc pe 14, 17, 24, 28 şi 31 mai!

Le urăm SUCCES!

Noni Moldoveanu

 

Noni Moldoveanu

 

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39236

avatar Publicat de pe 9 Mai 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...