|

HC Dunărea se revarsă, astăzi, la Baia Mare

HC dunarea -hcm romanAstăzi, de la ora 18.30, în direct la Digisport, HC Dunărea Brăila va juca la Baia Mare într-un meci decisiv pentru viitorul ei în „Final 3” din Liga Naţională la Handbal feminin.

După evoluţia penibilă în faţa Coronei Braşov  19-33 (6-14), elevele antrenate de Alexandrina Soare încearcă imposibilul în disputa cu formaţia campioană.

Pentru atingerea acestui obiectui, brăilencele au făvut deplasarea în Maramureş fără Luminuţa Stan care va susţine mâine  examenul de bacalaureat.

Meciul va fi arbitrat de de cuplul Claudiu Belina (Târgu Mureş) şi Valentin Călina (Piteşti) şi va putea fi urmărit în direct pe Digisport cu începere de la ora 18.30.

Noni Moldoveanu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39641

avatar Publicat de pe 21 Mai 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...