|

Hoț la 13 ani. A intrat pe geam si a furat un portofel

catuseLipsa de educație și dezinteresul general pentru viitorul copiilor români face victime la vârste fragede. Unii copii ajung pe mana infractorilor alții devin ei înșiși infractori. Așa a ajuns un copil de numai 13 ani din orasul nostru să fie identificat ca autor al unui furt dintr-o locuință.

În urma activităţilor specifice efectuate de poliţiştii liniei de muncă Furturi din Patrimoniu, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificat brăileanul G.G. (13 ani), suspectat de comiterea unui furt din locuinţă.

Acestuia i s-a stabilit că, în noaptea de 24 spre 25 iulie 2013, prin escaladarea gardului și a unei ferestre neasigurate, a pătruns în imobilul unui brăilean şi a sustras un portofel în care se afla suma de 600 de lei.

Iniţial, cauza se afla înregistrată în evidenţe cu autori necunoscuţi.

Dosarul, întocmit pe numele minorului, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere legală.

Angelina Singurelu

 

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=34595

avatar Publicat de pe 16 Ian 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...