|

I.S.U recrutează tineri pentru Şcoala de Pompieri şi Protecţie Civilă

militari_1_

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilori Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2014.

Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, a început recrutarea candidaţilor, pentru arma „pompieri şi protecţie civilă” şi a scos la concurs, pentru sesiunea 2014, 35 de locuri – bărbaţi (din care un loc pentru candidaţi de etnie romă), la Academia de Poliţie „A.I.Cuza” – Facultatea de Pompieri, 125 de locuri – bărbaţi (din care două locuri pentru candidaţi de etnie romă), subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul Prahova.

De asemenea, inspectoratul face recrutări pentru nevoile structurilor MAI la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale.

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi numai bărbaţi, cu excepţia celor prevăzute pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale, unde pot candida şi femei.

„Informaţii suplimentare privind perioada de recrutare, condiţii de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, valoarea taxei de înscriere, tematica şi bibliografia se pot obţine la Biroul Resurse Umane din cadrul inspectoratului.

Cererile de participare la concursurile de admitere în instituţii de învăţământ superior MAI/MApN se primesc de către structurile de resurse umane până la data de 02 iunie 2014, iar Fişele de înscriere pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti până la data de 21 iulie 2014.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, b-dul Dorobanţi, nr. 468″, ne-a informat lt. col. Stoian Ştefan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila.

Tudoriţa Tarniţă

 

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38561

avatar Publicat de pe 28 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE, Oameni, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...