|

La 16 ani, spargător de mașini

spargator masina,furturi autoJudiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au continuat să desfăşoare activităţi specifice în cauze penale înregistrate cu autori necunoscuţi şi, la data de 14 ianuarie a.c., au efectuat o percheziţie la locuinţa lui C.Ionuţ (23 de ani), domiciliat în municipiul Brăila.

Cu această ocazie, a fost identificat şi E.R. (16 ani), brăilean, împotriva celor doi probându-se faptul că, în perioada octombrie-decembrie 2013, au comis un număr de opt furturi din autoturisme mărcile Audi, Volswagen şi Skoda.

Bunurile sustrase, constând în oglinzi laterale şi capace ornament, în valoare totală de 3.000 de lei, au fost vândute la diferite persoane, de la care au fost recuperate, ulterior, de poliţişti.

Pe numele autorilor a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate cu ei în stare de libertate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Angelina Singurelu

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=34598

avatar Publicat de pe 16 Ian 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...