|

LPF 2 a stabilit noile reglementări pentru Liga 2

cf braila- sc bacauÎntrunită în şedinţă de urgenţă la Mogoşoaia Adunarea Generală a LPF 2 a luat ultimele decizii organizatorice pentru viitoarele ediţii ale ligii secunde la fotbal. Astfel, s-a stabilit ca în ediţia viitoare a Ligii secunde să fie două serii a câte 14 echipe.

Vor promova în Liga 1 primele două clasate din fiecare serie şi vor retrograda în liga a treia ultimele patru clasate din fiecare serie. Totodată, adunarea generală a LPF 2 a decis să nu se mai joace turnee play-off sau play-aut.

Fiecare formaţie de ligă secundă este obligată să aibă pe teren, pe tot timpul partidei, doi jucători cu vârsta de sub 21 de ani.

Liga a doua se va juca în vechiul sistem, cu precizarea că la LPF 2 au mai aderat trei noi membri: FC Clinceni, Olimpia Satu Mare şi Şoimii Pâncota.

Noni Moldoveanu

 

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40341

avatar Publicat de pe 4 Iul 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...