|

Lucrări penale pentru braconaj piscicol întocmite de poliţiştii de frontieră brăileni

 plasa braconajPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, trei bărbaţi care pescuiau în fluviul Dunărea fără a deţine documentele necesare desfăşurării acestei activităţi.

În data de 23 iunie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol au depistat pe fluviul Dunărea, în zona braţului Vâlciu, trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 31 şi 67 de ani, care desfăşurau activităţi de pescuit fără a deţine documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial.

*Astfel în jurul orei 08.15 au depistat pe A. G. în zona kilometrului 14, braţ Vâlciu al fluviul Dunărea, care pescuia cu ajutorul unei plase din aţă, fără a deţine documentele necesare desfăşurării acestei activităţi.

* În jurul orei 12.30 au depistat pe I. S. şi pe C. P. în zona kilometrului 15, braţ Vâlciu al fluviul Dunărea, care pescuiau cu ajutorul unei plase de pescuit tip nylon în 3 fire.

În urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit că niciunul dintre bărbaţi nu deţinea documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial.

Poliţiştii de frontieră au ridicat cele două plase de pescuit, în valoare totală de 400 lei în vederea confiscării şi au întocmit lucrări penale celor trei bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea şi folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40238

avatar Publicat de pe 25 Iun 2014. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...