|

Mitache a devenit consilier județean PDL. Jocuri de-a partidul, pe bani publici, în CJ Brăila. Justiția va dispune de alte patru locuri vacante. Video

mitache 1Consiliul Judeţean Brăila a aprobat, miercuri, 30 aprilie, validarea mandatului de consilier al lui Gicu Mitache, membru PDL.
Mitache a ocupat locul deținut de fosta Alianţă pentru Viitorul Brăilei (AVB) vacantat în urma excluderii recente a consilierului Dănuţ Lungu care trecuse de la UNPR la PDL.

Mitache şi-a depus jurământul şi a luat în primire fotoliul de consilier, mandatul său fiind validat în unanimitate. Celelalte trei locuri vacante din Consiliul Județean Brăila erau ocupate de Gabriel Musceleanu, Vasile Anghelache şi Steliana Eftimie excluşi în luna martie pentru că și- au părăsit partidul.
Aceste demnități locale au rămas în continuare vacante neputând fi ocupate de următorii aflați pe listă din cauza contestărilor depuse în instanţă, dosarele lor aflându-se pe rol.
Gheorghe Bunea Stancu a spus că în aceeaşi situaţie se află şi Silviu Radu care rămâne în continuare consilier judeţean deşi i-a fost retras sprijinul politic. Radu a depus contestaţie împotriva deciziei democrat liberalilor.
Să mai spunem că la ora actuală UNPR nu mai este aliat cu PDL ci guvernează cu PSD, iar AVB nu mai există de facto…dar există de jure căci nimeni nu a obținut desființarea Alianței în instanță.
Jocurile politice pe bani publici continuă în Consiliul Județean Brăila.
Victor Negroponte

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38858

avatar Publicat de pe 1 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...