|

MRU atacă la vârf, la Brăila: ”Antonescu nu cred că va putea obține alte voturi decât al său și al familie sale”

mru-terzeaUPDATE. Președintele partidului Forța Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat miercuri, la Brăila, că nu îl consideră pe liderul PNL, Crin Antonescu, un candidat al Dreptei pentru alegerile prezidențiale.

”Crin Antonescu nu cred că va putea obține alte voturi decât al său și al familie sale. Unitatea de acțiune a dreptei, gruparea în jurul unui singur candidat la Președinție nu se face nici cu aroganță, nici cu suficiență, nici pe calcule politice de partid. Se face într-un singur scop, în interesul național’, a spus Ungureanu.

Întrebat cum vede unificare unei noi drepte, liderul FC a afirmat că ‘e greu să faci stofe noi din petice vechi’.

”Dreaptă înseamnă mai mult decât să spui că ești de dreapta. Dreapta înseamnă merit, muncă, cinste, credință, recunoașterea valorilor comunității, tradiție, lege, ordine și, de multe ori, înseamnă ierarhii civilizate’, a punctat Ungureanu.

El s-a declarat nemulțumit de clasă politică din România ultimilor 25 de ani și a caracterizat-o ”generație de ticăloși”.

”Sunt nemulțumit profund de o clasă politică incapabilă să ofere României, după 25 de ani de la Revoluția din 1989, drumul pe care îl merită. Clasa politică actuală și-a încheiat termenul de valabilitate. A avut două momente bune de consens: intrarea în Uniunea Europeană și în NATO. Și atât. Încolo e datoria unei alte generații să vină. Se naște greu noua generație politică, lumea este dezamăgită, e tristă, de multe ori neîncrezătoare și, cu toate acestea, trebuie făcut ceva. Am început-o noi. Dacă nu noi, atunci cine? Tot ei?’, a mai spus Ungureanu.

Victor Negroponte

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, fost Premier al României, va sosi mâine în Brăila pentru  a participa la  întâlniri cu membrii și  simpatizanții partidului pe care îl conduce în cadrul unui miniturneu electoral care mai cuprinde Tulcea și Galațiul.mru-ia-calcul-candidatura-la-prezidentiale

Potrivit declarațiilor președintelui filialei locale a Forței Civice, Marius Terzea, care este, totodată și secretar al regiunii de Sud Est,  mâine, la ora 18, la Clubul Progresul, Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni cu membrii și simpatizanții partidului. După ora 19 va putea fi întâlnit de brăileni pe Strada Regală, când colegii săi îi vor arăta orașul vechi, urmând ca la 20.30 să aibă o întâlnire cu oameni de afaceri ai județului.

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu va rămâne în Brăila până joi când se va întâlni cu angajații mai multor unități economice din municipiu.

Dorian Stoianovici

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39047

avatar Publicat de pe 8 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...