|

Ordinea pe buletinele de vot. Opoziția în frunte, USL la fund, UDMR infiltrat printre ei

 vot,votarePreședintele Biroului Electoral Central a făcut tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii formațiunilor politice pe buletinele de vot.

În prima etapă a extragerii au fost introduse în urnă partidele reprezentate în Parlamentul European, a doua etapă cuprinzând partidele nereprezentate european, dar avand candidați în aceste alegeri europarlamentare, în cele din urmă fiind extrasă ordinea candidaților independenți.

Prima poziție pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare va fi ocupată de PDL, a doua pozitie de PMP, a treia de UDMR, struțo-cămila PSD-UNPR-PC ocupă pozitia a patra, PNL poziția a cincea, iar PRM a șasea. Poziția șaptea pe buletinele de vot va fi ocupată de necunoscuta Alianță Națională a Agricultorilor, pozitia a opta de Partidul Dreptății Sociale, iar poziția a noua de Partidul Noua Republică.

Poziția 16 de pe buletinele de vot este ocupată de Georgiana Corina Ungureanu, urmată de Constantin Titian Filip, Dănut Liga (nu Lungu), Paul Purea, Pericle Iulian Capsali, Peter Costea, haiducul Mircea Diaconu și Valentin Eugen Dăianu.

Victor Negroponte

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38287

avatar Publicat de pe 17 Apr 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...