|

EXCLUSIV. Pâinea Galmopan se vinde în continuare în Brăila. Petrică Herescu ” Am redus doar rețeaua proprie de vânzare”

În cursul acestei săptămâni, brăilenii obișnuiți cu gustul și calitate pâinii produsă de Galmopan au  avut neplăcuta surpriză să nu mai găsească acest produs în magazinele din care obișnuiau să o cumpere. Magazinele Galmopan din Hristo Botev și din alte zone al Brăilei s-au închis.

Iată ce ne-a declarat patronul Galmopan, Petrică Herescu: ”Am renunțat la o parte din rețeaua proprie de magazine din Brăila din motive financiare. Am păstrat. totuși, câteva, iar restul pâinii produse o vom vinde prin magazinele care oricum aveau contraact cu firma noastră”.

Herescu a dat de înțeles ca restrângerea rețelei de vanzare directă se datoreaza crizei dar și lipsei de sprijin din partea autorităților.

În același timp, să menționăm că Galmopan are de ceva vreme serioase probleme financiare, mai mulți creditori solicitându-i falimentul. Herescu a anunțat recent că  vinde o parte din active, respectiv fabrica de pâine.

Cumpărătorul ar fi  Adrian Porumboiu care  a anunţat că  intenţionează să achiziţioneze o fabrică de pâine mai veche din Galaţi, pe care să o modernizeze, investiţia totală fiind estimată la aproximativ zece milioane de euro.

Deţinător al societăţii sucevene Mopan SA, omul de afaceri vasluian a precizat că doreşte să facă din Mopan un brand naţional, motiv pentru care în următorii ani vrea să deschidă fabrici de pâine în toată Moldova, în Dobrogea și în nordul Munteniei.

Dorian Stoianovici

URL scurt: http://braila24.ro/?p=29485

avatar Publicat de pe 16 Mai 2013. Publicat in Afaceri pe butuc, BREAKING NEWS, ECONOMIE, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, INFORMATII UTILE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...