|

Peste 170 de poliţişti vor acţiona zilnic în municipiu şi judeţ

politisti voteaza legal

 

 

În perioada 1- 4 mai a.c., peste 170 de poliţişti de la serviciile Inspectoratului de Poliţie Judeţean, birourile Poliţiei Municipiului, Poliţiile orăşeneşti Ianca, Făurei şi Însurăţei şi de la Secţiile de Poliţie Comunale, împreună cu lucrători din cadrul I.J.J. Brăila, vor acţiona zilnic în zonele de competenţă pentru prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă şi a altor fapte antisociale, şi asigurarea unui climat de siguranţă civică în municipiul şi judeţul nostru.

 

De asemenea, poliţiştii acţionează şi în pieţele agro- alimentare şi târgurile comunale săptămânale pentru protejarea populaţiei împotriva actelor sau faptelor ilicite de comerţ, a prevenirii furturilor din auto, precum şi a furturilor din buzunare, în mijloacele de transport în comun.

Potrivit informaţiilor furnizate de Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IJP, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulaţie din municipiu şi judeţ, pe fondul nerespectării vitezei regulamentare de deplasare sau a consumului de băuturi alcoolice, în aceeaşi perioadă, 30 de poliţişti de la Serviciul şi Biroul Rutier acţionează zilnic, folosind 8 aparate radar din dotare.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi vor acţiona pentru menţinerea climatului corespunzător de ordine şi siguranţă publică în zonele cu mare fluenţă de public, în staţiile de tranzit şi de destinaţie în localităţile în care urmează a se desfăşura slujbe religioase şi activităţi culturale sau locuri de agrement, în vederea prevenirii infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor.

Aceştia vor instrui personalul C.F.R., cel al societăţilor specializate de pază şi personalul din zonele portuare, în scopul întăririi sistemelor de pază a bunurilor şi valorilor, şi vor asigura efective suplimentare în principalele staţii C.F. şi în trenurile de călători, îndeosebi în cele care converg către litoral şi staţiunile montane, în perioada minivacanţei de Ziua Internațională a Muncii şi Ziua Internaţională a Tineretului.

 

Tudoriţa Tarniţă

URL scurt: http://braila24.ro/?p=38782

avatar Publicat de pe 30 Apr 2014. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...