|

Politicieni și funcționari publici, pe listele prostituatelor de la Red Velvet. Video

Şapte percheziţii domiciliare au fost efectuate, luni, de către procurorii DIICOT Galaţi împreună cu poliţiştii BCCO Galaţi, cu sprijinul Jandarmeriei Galaţi. Mai multe persoane au fost conduse la sediul DIICOT pentru audieri.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi, împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi având sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă au destructurat grupul infracţional organizat specializat în traficul de persoane, traficul de minori şi spălare de bani, care acţiona încă din anul 2011 în salonul de masaj erotic de la Red Velvet. Potrivit procurorilor, salonul funcţiona în numele mai multor firme având ca obiect de activitate declarat „activităţi de întreţinere corporală” deţinute de inculpaţii Dobrev Iura şi Dobrilă Mihaiela. Zeci de tinere erau exploatate sexual contra sumei de 200 de lei, din care 150 de lei erau achitaţi la recepţia salonului de masaj, iar 50 de lei erau daţi direct victimelor, în camera unde aveau loc raporturile sexuale”, au stabilit anchetatorii. Pentru funcționari publici și politicieni locali, fetele ofereau servicii speciale, chiar și în alte hoteluri din Brăila sau galați unde erau solicitate de potentații zilei.

„Membrii grupului infracţional organizat au acţionat conform unui modus operandi bine definit, fiecare având roluri bine stabilite în cadrul grupării”, se arată în comunicatul DIICOT. Procurorii au dispus, în data de 24 iunie, măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cinci persoane. Inculpaţii Dobrev Iura (53 de ani), Dobrilă Mihaiela (37 de ani) şi Dragu Ştefana zisă „Mamaia” (60 de ani) au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane (în formă continuată) şi trafic de minori (în formă continuată). Inculpata Gaiu Diana Mariana zisă „Dida” (19 ani) a fost reţinută pentru infracţiunile de aderare la un grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori, iar inculpatul Dram Constantin (63 de ani) a fost reţinut pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de minori.

Procurorii DIICOT Galaţi vor solicita Tribunalului Galaţi arestarea preventivă a celor cinci inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40250

avatar Publicat de pe 28 Iun 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...