|

Ponta: Adevăraţii revoluţionari vor primi bani, nu şi impostorii din echipa Dumitru Costin – Mihăieş

ponta 3Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Buzău, că drepturile „adevăraţilor” revoluţionari vor fi achitate, existând bani alocaţi în acest sens, însă nu vor fi daţi bani „impostorilor” revoluţionari de genul celor făcuţi de „echipa Dumitru Costin – Mihăieş”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victor Ponta a spus că în România sunt 4-5.000 de revoluţionari care au luptat în decembrie ’89 şi care şi-au riscat viaţa, iar drepturile acestora vor fi achitate, existând fonduri alocate în acest sens. Premierul a precizat însă că sunt şi „impostori revoluţionari făcuţi de echipa Dumitru Costin – Mihăieş” iar aceştia nu vor fi niciodată plătiţi.

”Există o categorie de oameni care chiar au participat la Revoluţie, circa 4-5.000 de oameni, şi o categorie de impostori făcuţi revoluţionari de echipa Dumitru Costin – Mihăieş. Bani pentru impostori nu o să dăm niciodată, pentru adevăraţii revoluţionari, victime, urmaşi, răniţi, pentru cei cu merite deosebite vom plăti, avem alocaţi bani. I-am dat dreptate lui Boc în trecut când eu eram şeful Opoziţiei când a spus că nu plăteşte, ştia că s-au dat certificate false de către Costin, era secretarul lui de stat când l-a arestat DNA, eu eram şeful opoziţiei, i-am dat dreptate atunci, pentru revoluţionari trebuie daţi bani, pentru impostori nu. După ce am fost criticat că dau banii la revoluţionari, acumsunt criticat că nu dau, orice-aş face sunt criticat. Eu îi apreciez foarte mult pe revoluţionari şi merită recompensaţi, cei treziţi revoluţionari în 2010 şi 2011 nu, le dădea certificate un domn, era prieten cu doamna Udrea, cu Costin, care e acum la puşcărie”, a declarat, la Buzău, Victor Ponta.

Aproximativ 200 de revoluţionari s-au adunat, luni, la Guvern pentru a protesta faţă de neacordarea tuturor indemnizaţiilor prevăzute de Legea 341/2004 a recunoştinţei faţă de luptătorii Revoluţiei şi au anunţat că vor organiza zilnic manifestaţii pentru a cere Executivului respectarea acestei legi. Protestatarii au strigat „Jos Ponta”, „Jos Băsescu” şi „Fără discriminare”, cu referire la faptul că, prin modificarea Legi 341/2004, nu mai primesc toţi revoluţionarii indemnizaţiile acordate iniţial. Ei au venit cu steaguri ale Revoluţiei, pe care au prins panglici negre de doliu.

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39349

avatar Publicat de pe 13 Mai 2014. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...