|

Porturile dunărene rămân în administrarea Ministerului Transporturilor


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, la finalul unei şedinţe cu miniştrii liberali, că este posibil ca porturile dunărene să rămână în administrarea Ministerului Transporturilor, în urma procesului de descentralizare, precizând că este vorba de angajamente europene.

Antonescu a precizat că au fost discuţii asupra unor „tuşe finale”
în cazul proiectului descentralizării.

„Sunt probleme legate de administraţia porturilor dunărene şi am discutat în detaliu cu ministrul Transporturilor, cu doamna Ramona Mănescu, privitoare la anumite constrângeri. Pentru că aici există nişte înţelegeri europene, nişte angajamente în curs de dezvoltare şi de aceste lucruri se va ţine cont în forma finală a descentralizării”, a susţinut preşedintele PNL.

El a fost întrebat dacă porturile dunărene vor trece în administrarea consiliilor judeţene sau vor rămâne în cea a ministerului Transporturilor.

„Este posibil să rămână la Ministerul Transporturilor şi infrastructurii din motivele pe care vi le-am spus. Dar căutăm pe de altă parte formule ca şi administraţiile locale, după caz, că e vorba de muncipii, că e vorba de Consilii Judeţene, să poată desfăşura activităţi”, a precizat Antonescu.

Andri Voicast

URL scurt: http://braila24.ro/?p=32405

avatar Publicat de pe 12 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...