|

Program special dedicat Zilei Femeii la Teatrul Maria Filotti

raluca

Cu ocazia Zilei Femeii, Teatrul „Maria Filotti’ împreună cu Primăria Municipiului Brăila pregătește câteva surprize doamnelor și domnisâșoarelor și domnilor. Astfel, joi, 6 martie, de la ora 18.30, în Sala Mare, Liceul de Artă Haricleea Darclee, cu sprijinul Primăriei Municipiului va prezenta un concert susținut de Orchestra liceului, sub coordonarea muzicală a colonelului Petrea Gogu.

Vineri, 7 martie, de la ora 17.30, în Holul amenajat ca spațiu expozițional, al intrării B a teatrului , din Strada Mihai Eminescu, va avea loc Vernisajul expoiției „Ipostaze ale feminității” semnată de artista plastică Raluca Polea.

De la ora 18.00 în Sala Mare a teatrului, Primăria Municipiului și Teatrul Maria Filotti oferă doamnelor spectacolul „Visul unei nopti de gală”, un excelent „one man show” susținut de actorul Alin Florea, acompaniat la pian de muzicianul Cornel Cristei, sub bagheta regizorală a lui Radu Nichifor.

În deschiderea acestui eveniment special, actrița Wanessa Radu, acompaniată de același maestru al pianului, Cornel Cristei, va prezenta recitalul de muzică și poezie „Reflexii muzicale”.

La început de primavară, doamnele și domnișoarele vor primi aceste „daruri” culturale oferite de Primăria Municipiului Brăila, Teatrul Maria Filotti și Liceul de Artă. Haricleea Darcle.
Tudorița Tarnița

URL scurt: http://braila24.ro/?p=35552

avatar Publicat de pe 6 Mar 2014. Publicat in BREAKING NEWS, Clubbing, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA, MONDEN, Spectacole. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...