|

Promoţii de week-end la alimentarea cu carburanți. Unde trebuie să alimentaţi sâmbăta şi duminica pentru a vă economisi banii

pompa carburantCele mai mari trei companii de pe piaţa locală de distribuţie a carburanţilor derulează mai multe promoţii prin care şoferii care alimentează în zilele de la sfârşitul săptămânii beneficiază de reduceri, scrie economica.net.

Petrom, liderul pieţei locale de distribuţie a carburanţilor, care operează aproape 550 de staţii (sub brandurile Petrom şi OMV), derulează, până la 31 august, o promoţie prin care oferă o reducere de 7 bani pe litru pentru benzina standard de 95, pentru benzina Extra 99 şi pentru GPL Auto. La promoţie poate participa orice alimentează la staţiile Petrom, de vineri de la ora 23.00 până duminică la ora 23.

La promoţie participă 78 de benzinării, dintre care 49 sunt în Bucureşti.

Cea mai atractivă dintre promoţiile Lukoil în vigoare este cea care scoate la vânzare benzina scumpă cu aditiv ECTO şi cifră octanică 98, la preţuri cu 80 de bani / litru mai mici în weekend faţă de preţul normal.

Promoţia „Weekend-ul cu reduceri la ecto începe de vineri” se referă şi la toţi  carburanţii cu aditivi ECTO, la benzina CO 95, reducerea fiind de 18 bani / litru. Este nevoie însă de formalitatea obţinerii unui card de fidelitate Club Lukoil. Promoţia va dura până la 7 septembrie.

Premiile curente sunt câte 10 puncte pe cardurile de fidelitate Club Lukoil, la fiecare achiziţie de peste 60 de lei, iar cele 200 de premii sunt de câte 1.000 de puncte şi 25% discount pentru patru tipuri de uleiuri de motor.

Rompetrol a lansat pe 1 iulie campania “Câștigă acum carburant pentru toate vacanțele tale”, prin care clienții care plătesc cash, card bancar sau card Fill&Go Personal au posibilitatea de a câștiga unul din cele 2133 de plinuri de carburant și 10 premii a câte o tonă de carburant fiecare.

Aceasta se va desfășura până la 31 august 2014 în toate cele 132 stații proprii Rompetrol, la promoție participând toate produsele comercializate de companie –  carburanți și gaz petrolier lichefiat, dar și cele din magazin si/ sau restaurant, inclusiv rovinieta si buteliile.

Fiecare stație își va desemna săptămânal între 1 și 3 câstigători ai plinurilor de carburanți, valoarea totală a premiilor oferite ridicandu-se la aproximativ 725.000 lei (TVA inclus).

Cele 10 premii a câte o tonă de carburant fiecare se vor acorda prin tragere la sorti in 2 runde, pe 8 august și 5 septembrie 2014.

Sursa: economica.net

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=40347

avatar Publicat de pe 4 Iul 2014. Publicat in BREAKING NEWS, Business news, ECONOMIE, EVENIMENT, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...