|

PSD în campanie electorală. Noi promisiuni făcute bugetarilor

evaziune-fiscala-baniSalariile bugetarilor vor creşte de la 1 ianuarie 2015, procentul urmând să fie stabilit după consultări cu organismele financiare internaţionale, a declarat joi ministrul Muncii, Rovana Plumb aflată în camapanie electorală la Timișoara. Ministrul a precizând că ”nu este vorba despre promisiuni de campanie electorală.”
„După ce pleacă instituţiile internaţionale vom putea comunica exact cifra de creşteri salariale. Ca urmare a măsurii implementate de Guvern de creştere a salariului minim pe economie, în momentul de faţă fiind 850 de lei, avem 15 clase de salarizare care se suprapun, de la 1 iulie vom avea 29 de clase de salarizare care se suprapun. Intrăm în discuţii cu instituţiile internaţionale, astfel încât să avem începând cu 1 ianuarie 2015 o creştere decentă a salarizării în sistemul bugetar”, a spus ministrul Rovana Plumb, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Muncii a precizat că de aceste majorări salariale vor beneficia toţi bugetarii, indiferent că este vorba despre administraţia locală sau centrală.

Rovana Plumb a mai adăugat că ministerul pe care-l conduce continuă recalcularea pensiilor pentru repararea nedreptăţilor din guvernarea PDL şi are în vedere şi creşterea alocaţiilor de stat pentru copii de la 1 ianuarie 2015, în funcţie de vârsta şi de venitul familiei din care provine minorul.

Ministrul a subliniat faptul că aceste majorări ale veniturile vor avea loc în mod real şi că nu este vorba despre simple promisiuni de campanie electorală, ea menţionând şi că nu a agreat măsurile represive luate paneuropean în timpul crizei economice – tăieri de salarii, de pensii sau de alocaţii, şi reduceri ale locurilor de muncă -, deoarece au creat sărăcie şi au adâncit suferinţa umană.

Victor Negroponte

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39490

avatar Publicat de pe 16 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...