|

Radu Banciu, către Dan Tăpălagă: „Nu-i permit să mă asocieze cu râşniţele mogulilor. Hai sictir!”

radu-banciuJurnalistul Radu Banciu i-a transmis, marţi seară, un mesaj colegului de breaslă Dan Tăpălagă, în urma unui editorial publicat de acesta, în care critică activitatea „pamfletarilor” din televiziuni. Radu Banciu precizează că nu-i permite să-l includă în aceeaşi gloată cu „râşniţele mogulilor” şi îl invită, colegial, „să guste un rahat” turcesc.

„Nu-i permit să mă asocieze cu râşniţele mogulilor de televiziune. La rândul meu, nu mi-am permis niciodată să-l trec în aceeaşi categorie cu Gâdea, Ciuvică sau cu Ciutacu, deşi aş fi putut s-o fac”, a anunţat jurnalistul, la începutul ediţiei de marţi a emisiunii „Lumea lui Banciu”.

„Dacă are ceva să-mi transmită, să scrie personal despre mine, să n-o dea la întors. Să nu mă catalogheze drept laş şi să dea exact – dacă e vorba de nume – să mă nominalizeze acolo. Dacă e bărbat, s-o demonstreze până la capăt şi să îşi facă treaba onest ca jurnalist”, a continuat acesta.

Radu Banciu susţine totodată că se aştepta din partea lui Dan Tăpălagă să fi realizat deja că angajaţii B1 TV „nu aparţin de vreun mogul”.

„Credeam că poate să facă diferenţa între oameni, nu să ne arunce pe toţi în aceeaşi gloată, lucru pe care îl poate face orice om de la ţară, orice prost, nu trebuie să aibă înalte studii”, a spus Banciu.

În final, Radu Banciu a ţinut să-i transmită şi un mesaj colegial: „Dacă lucrurile i se par în neregulă, oricând poate să vină să guste un rahat (n.r. arătând spre cameră o cutie de rahat turcesc Ali Baba). Şi dacă tot suntem la rahatul turcesc, i-aş zice pe sfârşit doar atât: Hai sictir!”.
Victor Negroponte

URL scurt: http://braila24.ro/?p=36221

avatar Publicat de pe 16 Mar 2014. Publicat in Barfe de oras, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...