|

Serile de Literatură ale Revistei ANTARES

afis AntaresSâmbătă, 31 mai 2014, de la orele 11.30 la Biblioteca Judeţeană Panait Istrati se desfăşoară Festivalul Internaţional Serile de Literatură ale Revistei ANTARES, a XVI-a ediţie, sub genericul Dunărea, Calea Regală a Poeziei Europene.

Festivalul se desfăşoară în oraşele Galaţi, Brăila, Isaccea, Tulcea şi Sulina în perioada 29 mai – 3 iunie 2014 şi participă scriitori din: Spania, Germania, Italia, Turcia, Uruguay, Irak, Israel, Franţa, alături de scriitori din ţară. În cadrul festivalului vor fi susţinute: colocvii pe teme de critică literară şi traduceri, lansări de carte, lecturi publice în spaţii neconvenţionale, vizitarea unor case memoriale.

Programul de sâmbătă, 31 mai, este următorul:

-orele 10:30 – Brăila. Vizitarea Casei Memoriale Panait Istrati. Lansări de carte. Colocviu pe teme de critică literară şi traduceri.

-orele 11:30 – Biblioteca Judeţeană Panait Istrati – Recital de poezie.

-orele 16:00 – Scurtă croazieră pe Dunăre. Lansări de carte, şi Conferinţa Panait Istrati şi Brăila – susţinută de criticul Viorel Coman.

Tudoriţa Tarniţă

 

 

 

 

 

URL scurt: http://braila24.ro/?p=39953

avatar Publicat de pe 31 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE, Literatura. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...