|

Studiu: La 40 minute după consumul unui pahar de Cola pupilele se dilată, tensiunea crește și ficatul eliberează zahăr

Tot mai multe persoane consumă Cola, însă nu știu ce se întâmplă în organismul lor după ce au băut un singur pahar. Minds a publicat un articol în care explică ce se întâmplă în organism într-o oră, după ce a fost consumat un pahar de Cola.
Astfel, după 10 minute de la primul pahar de Cola, cele 10 lingurițe de zahăr ce se regăsesc în pahar produc un efect de ”criză” asupra organismului, acesta fiind singurul motiv pentru care consumatorul nu dă afară este acidul folic.
După 20 de minute, în organism este produs un pulseu de insulină, iar ficatul transformă tot zahărul în grăsime.
La 40 de minute, cafeina este asimilată de organism, pupilele se dilată, tensiunea crește, iar ficatul eliberează zahăr în sânge.
După încă 5 minute, organismul eliberează dopamina, hormon care stimulează senzația de plăcere în creier.
După 60 de minute, acidul fosforic, calciul, magneziul și zincul supraîncarcă metabolismul, iar nivelul de calciu din urină crește considerabil.
La peste o oră de la consumul băuturii, calciul, magneziul, zincul și sodiul sunt eliminate din organism.

Angelina Singurelu

URL scurt: http://braila24.ro/?p=32026

avatar Publicat de pe 5 Noi 2013. Publicat in Clubbing, MONDEN. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...