|

Traian Băsescu: Ponta, Antonescu și Zgonea ar trebui să demisioneze imediat

traian-basescuPreședintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în cadrul emisiunii ”Evenimentul Zilei” de pe B1 TV că Victor Ponta, Crin Antonescu și Valeriu Zgonea trebuie să își dea cât mai repede demisia pentru ca România să nu fie monitorizată de către Uniunea Europeană. 

”PDL, Înalta Curte, au declanșat o operațiune corectă de contestare la CCR. Însă acest lucru lungește procesul. Nu știu când se va pronunța CCR. Până la pronunțare, toate cancelariile vor sta cu ochii pe România. Drumul mai scurt era să tirmită la mine cele două legi, spre promulgare, să le trimit înapoi și luni să le modifice”, a explicat Băsescu.
”Vor trebui văzute exact procedurile Curții. Dar nu va fi suficient. Dacă suntem pe drumul lung, avem o perioadă în care România va fi monitorizată de toate țările membre UE. Cea mai bună soluție ar fi să o rezolvăm rapid. Asta din punct de vedere tehnic”, a afirmat președintele.
”Avem o altă alternativă: ca Antonescu, Ponta și Zgonea, să demisioneze imediat. Costul la ceea ce s-a întâmplat este foarte mare”, a precizat șeful statului.
”Avem o șansă să rămânem un stat european civilizat. Cei care au gestionat politic acest atac la statul de drept trebuie să facă urgent un pas înaopoi. Oricât l-am plimba acum pe Ponta, rămâne cu plagiatul, lovitura de stat și lovitura la justiție de acum. Lovitura la justiție o echivalez tot cu o lovitură de stat”, a mai spus Traian Băsescu.

Dorian Stoianovici

URL scurt: http://braila24.ro/?p=33988

avatar Publicat de pe 13 Dec 2013. Publicat in POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • piese auto ieftine: Nu există o soluție ieftină în adevăratul sens al cuvântului. Există soluția cumpărăturilor...
  • cristina vacariu: Vinovat de moartea fratiorului meu este Domnul Colonel Vacariu, adica tata. Din copilarie am fost...
  • Florea: Locuiesc la casa apa de ploaie se duce in pamint nu se scurge in canalizare atunci de ce trebuie platit oare....
  • iren: in bucuresti CAR-Purile camataresc pensionarii si le iau casele metoda este simpla ii aduc in imposibilitate de...
  • Ovidiu Nicolaescu: Similar cu ce a patit un realizator TV care investiga un subiect similar dar in Bucegi… Se...